Na allegro są 40 cmNa Ali są nierealistyczne wymiarowo, niby wygląda tak samo ale są małe tak 20-27 cm z podstawą
Napiszesz coś więcej o swoich zabawkach? Co polecasz?Wydałem już tysiące na psie kutasy w bad-wolf i nie żałuje złotówki! Polecam serdecznie![]()
zależy czy mam polecać dla początkującego czy dla obeznanego. Na początek sam kupiłem sobie orva V2 (small) i niesamowicie rozpycha dziurkę. Fajnie się z nią trenuje. Jeżeli chodzi natomiast o psie dilda to tibetan mastiff albo anthro są świetne, jeżeli ktoś by się już chciał pobawić z knotem ;3 Mam znajomego który również ma jeszcze wilkora, i sobie go chwali ale on ma mały profil knota więc niektórzy mogą nie polubić. bardzo również polecam korki analne w kształcie psich lub końskich penisów. Jakość zabawek jest mega, jedynie długo się czeka na same zamówienia bo ręcznie wszystko robią i dużo ich mają, ale moim zdaniem warto! 1000x lepsze od każdego chińskiego gówna z ali :3Napiszesz coś więcej o swoich zabawkach? Co polecasz?
Znaczy powiększana główka? A jak z rozmiarami powyżej 9cm?elypse ma pompowane![]()