Oczywiście, że nie. Poza samym kształtem, czy w nielicznych wypadkach opcją puchnącego węzła, to tylko "kawałek gumy". Surogat tego, co dostajemy w pakiecie przy prawdziwym zwierzaku: emocji, klimatu, zapachu, temperamentu, zróżnicowanych zachowań i reakcji, interakcji, etc. Dlatego nigdy za nimi nie przepadałem, choć zdarzało mi się ich czasami używać jako formy urozmaicenia, ciekawostki.Zabawki to nie to samo.
PotwierdzamPolskie, dobre i solidne:
![]()
Bad Wolf® Custom Hand Made Fantasy Sex Toys And Dildos
Ręcznie robione fantasy i furry dildo. Spełnij swoje pragnienia dzięki unikalnym zabawkom od Bad Wolf®.www.bad-wolf.com.pl
Na Etsy dostaniesz tańsze z NiemiecPowierdzam
Potwierdzam
Pozazdrościć modelkiBadwolf
My???my nie mamy okazji bo nie mozemy poznac nikogo realnego.
Czemu zwyczajnie nie sprezentujecie sobie jakiegoś przyjaciela ?my- para, małzeństwo, swingersi.
Tak ,to prawdaOczywiście, że tak. Zreszta jak ktoś twierdzi inaczej to niech rozejrzy sie wsród znajomych, rodziny ile jest duzych psów trzymanych w domu? Jak ktos mieszka na głębokiej wsi to pies może być gdzieś w wydzielonej przestrzeni ale to raczej nie pies do zabaw pozniej.
To się wszystko zgadza, ale jedna rzecz mnie zaskoczyła: czas stosunku. Na podstawie naszych dotychczasowych doświadczeń mam wrażenie, że psy nie są raczej długodystansowcami, na dodatek po zabawie zazwyczaj tracą zainteresowanie i raczej nie są skłonne do powtórek. Od razu zaznaczam, że nie ma w tym sarkazmu ani prowokacji; po prostu ciekaw jestem odmiennych doświadczeń. Gdybyś była tak miła, żeby podzielić się wskazówkami odnośnie wyrobienia u psa nawyków, zapewniających długie i wielokrotne stosunki, byłbym bardzo wdzięczny.żaden nie dorówna mojemu psiakowi pod względem wielkości penisa, długości wzwodu, gotowości, dyspozycyjności, ilości spermy, czasu stosunku, dyskrecji, doznań i nie trzeba się zabezpieczać
Gdzie wołu nie ma, czysta jest obora, lecz z siły wołu obfitość pochodzi – powiada Pismo. My jak na razie czerpiemy z obfitości dostarczanej przez psy znajomych "z branży", a psa nie chcemy posiadać ze względu na małe dziecko w domu. Niemniej jednak pandemia wiele zmieniła, możemy pracować z domu i wychodzenie z psem staje się łatwiejsze, dzieci rosną i chyba w końcu zdecydujemy się na własnego psiaka, i to nie tylko dlatego, że mógłby zapinać panią domu. Zwierzę w domu to również radość dla dzieciaków, a także pierwsza lekcja odpowiedzialności i dyscypliny. Owszem, także pewien kłopot...Niestety wszyscy jestesmy wygodni i w naszym otoczeniu wsród znajomych i rodziny nie ma zadnego duzego psa.