Może opowiesz coś więcej o sobie?
Dzień dobry, na forum jestem nowa stąd myśl, że chyba powinnam się krótko przedstawić.
Chyba jeszcze nie stara ale już nie najmłodsza, nie mam już 20 lat ale jeszcze nie 40 ?
Pochodząca z centralnej części naszego pieknego kraju. Pobieżnie zainteresowana tematem od bardzo dawna, jednak w ostatnim czasie moje zainteresowanie mocno się nasiliło. Doświadczeń mało, choć nie zupełnie zerowe.
Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam i mogę pogłębiać wiedzę i być może zdobywać dalsze doświadczenia. Z góry dziękuję za wszelkie pomocne i przydatne informacje i zwykłą rozmowę rozwiewająca wątpliwości![]()
HejoHejka Wszystkim ?
Hej ?hej ?
CześćDzień dobry, na forum jestem nowa stąd myśl, że chyba powinnam się krótko przedstawić.
Chyba jeszcze nie stara ale już nie najmłodsza, nie mam już 20 lat ale jeszcze nie 40 ?
Pochodząca z centralnej części naszego pieknego kraju. Pobieżnie zainteresowana tematem od bardzo dawna, jednak w ostatnim czasie moje zainteresowanie mocno się nasiliło. Doświadczeń mało, choć nie zupełnie zerowe.
Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam i mogę pogłębiać wiedzę i być może zdobywać dalsze doświadczenia. Z góry dziękuję za wszelkie pomocne i przydatne informacje i zwykłą rozmowę rozwiewająca wątpliwości![]()
Hej! A skąd jesteś?Cześć, też jestem dziewczyną, mam 34 lata ale duchem i wyglądem mam mniej lat.
Może się poznamy?<<Self requested deletion>>
CześćDzień dobry, na forum jestem nowa stąd myśl, że chyba powinnam się krótko przedstawić.
Cześć! chcesz sie poznać? spotkać?Dzień dobry, na forum jest teraz, stąd myśl, że chyba powinno się być krótko.
Chyba jeszcze nie stara ale już nie najmłodsza, nie mam już 20 lat ale jeszcze nie 40?
Pochodząca z centralnej części naszego pięknego kraju. Pobieżnie zainteresowana od bardzo dawna, jednak ostatnio w czasie mojego powstania naprawdę się nasiliło. Doświadczeń mało, choć nie zupełnie zerowych.
Bardzo się cieszę, że tutaj słucham i mogę pogłębiać wiedzę i być może zdobywać dalsze doświadczenie. Z góry dziękuję za wszelkie pomocne i pomocne informacje i ustalenia, które rozwiewają wątpliwości![]()
Ja z chęcia mogę popisać z tobą :3hejka jestem z podkarpacia miło mi poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach do moich
tez chetnie popisze i podziele sie doswiadczeniem..hejka jestem z podkarpacia miło mi poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach do moich
Ja z chęcia mogę popisać z tobą :3
ja jestem niedoświadczona ale bardzo mnie to kręcitez chetnie popisze i podziele sie doswiadczeniem..