• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Czy powiedzieliście swojemu partnerowi/partnerce o swoich zainteresowaniach? Jak była ich reakcja?

Moją pasję trzymam w tajemnicy przed żoną. Podejmowałem różne próby, czasami mimochodem przemycając jakieś filmiki, czasami coś tam również serwując w żartach. Nigdy z jej strony nie było zdecydowanego sprzeciwu, momentami wyczuwałem też jakby podniecenie, zainteresowanie tematyką. Jednak brak z jej strony zdecydowanego zainteresowania powstrzymywał mnie przed ujawnieniem, co we mnie głębiej siedzi.

Ja tak się zastanawiam po co wogóle być z kimś kto nie podziela naszych fascynacji lub fantazji? Po co być z kimś kto jest "anty"? Bo nie ma nikogo innego? Aby nie być samemu to za wszelką cenę ludzie wybierają mniejsze zło czyli bycie z kimś z kim nie można dzielić swoich pragnień.. serio gdybym miała być z kimś kto nie podziela moich opinii to wolałabym być sama. No ale los chciał inaczej 😍

Ja tak się zastanawiam po co wogóle być z kimś kto nie podziela naszych fascynacji lub fantazji? Po co być z kimś kto jest "anty"? Bo nie ma nikogo innego? Aby nie być samemu to za wszelką cenę ludzie wybierają mniejsze zło czyli bycie z kimś z kim nie można dzielić swoich pragnień.. serio gdybym miała być z kimś kto nie podziela moich opinii to wolałabym być sama. No ale los chciał inaczej 😍
Nie zawsze jest to takie proste... 22 lata małżeństwa, 2 dzieci....

A lubisz spawać metale?

Nie wiem co ma spawanie do tego? To jakiś trollowy podjazd chyba no ale..
Nie spawałam ale podobno jak ma się papiery na migomat to można fajne rzeczy robić. Spawane rzeźby potrafią być bardzo ciekawe:

1000037102.jpg

Nie wiem co ma spawanie do tego? To jakiś trollowy podjazd chyba no ale..
Nie spawałam ale podobno jak ma się papiery na migomat to można fajne rzeczy robić. Spawane rzeźby potrafią być bardzo ciekawe:

View attachment 631805

T-Raperzy znad Wisły? Haha zaginiony legendarny duet. Oni chyba grali jak mnie jeszcze na świecie nie było! Lubiłam ich nagrywkę o królach Polski i Maxi Kaza - w Ciechocinku, tam gdzie dom zdrojowy - Maxi Kaz rusza na łowy 😋

Czemu jesteśmy w związkach z osobami które nie podzielają poglądów?
Co was trzyma przy partnerach że warte jest to milczenia, kłamstw czy oszustw?
Mam podobną sytuację jak sporo osób tu więc jestem ciekaw jak to u was wygląda

Bardzo pomysłowe, nie wpadła bym nawet na to, ze tak sie da haha
U mnie raczej nigdy do tego nie dojdzie. Kilka razy w zartach probowalam to przemycic. Reakcja była bardzo stanowcza.
U mnie podobnie. Kilka razy próbowałem coś przemycać ale zostałem ścięty bez żadnej dyskusji.

Powiedziałem, zmęczony byłem i palnąłem czy nie chciał by zobaczyć czegoś co mnie kręci od dłuższego czasu, po tym jak się skapłem to próbowałem zlewać temat ale nie odpuszczał więc pokazałem, myślałem że to będzie najgłupsze co w życiu zrobiłem ale nie powiedział tylko że jego to nie kręci ale jak ja to lubię to nie ma problemu ważne żebym czuł się dobrze sam ze sobą.

Moim zdaniem nie zawsze temat współżcia ze zwierzętami jest najważniejszy, dla mnie na przykład jest to fajna fantazja którą bym zrealizował gdybym mógł ale nie mam na to parcia, więc wolę znaleść kogoś z kim będę mógł robić inne rzeczy.:husky_love:

Back