Chciałbym mieć taką kobietę. Moja niestety nie wiem i nie podziela poglądów.mój chłopak na razie nie wie
Chciałbym mieć taką kobietę. Moja niestety nie wiem i nie podziela poglądów.mój chłopak na razie nie wie
Nie mów hop...Nic nie mówiłam partnerowi. Nie pochwalałby tego, jestem pewna.
Nie zawsze jest to takie proste... 22 lata małżeństwa, 2 dzieci....Ja tak się zastanawiam po co wogóle być z kimś kto nie podziela naszych fascynacji lub fantazji? Po co być z kimś kto jest "anty"? Bo nie ma nikogo innego? Aby nie być samemu to za wszelką cenę ludzie wybierają mniejsze zło czyli bycie z kimś z kim nie można dzielić swoich pragnień.. serio gdybym miała być z kimś kto nie podziela moich opinii to wolałabym być sama. No ale los chciał inaczej![]()
A lubisz spawać metale?Ja tak się zastanawiam po co wogóle być z kimś kto nie podziela naszych fascynacji lub fantazji? Po co być z kimś kto jest "anty"? Bo nie ma nikogo innego? Aby nie być samemu to za wszelką cenę ludzie wybierają mniejsze zło czyli bycie z kimś z kim nie można dzielić swoich pragnień.. serio gdybym miała być z kimś kto nie podziela moich opinii to wolałabym być sama. No ale los chciał inaczej![]()
Nie wiem co ma spawanie do tego? To jakiś trollowy podjazd chyba no ale..
Nie spawałam ale podobno jak ma się papiery na migomat to można fajne rzeczy robić. Spawane rzeźby potrafią być bardzo ciekawe:
View attachment 631805
Ech to dzieciak jeszcze z CiebieT-Raperzy znad Wisły? Haha zaginiony legendarny duet. Oni chyba grali jak mnie jeszcze na świecie nie było! Lubiłam ich nagrywkę o królach Polski i Maxi Kaza - w Ciechocinku, tam gdzie dom zdrojowy - Maxi Kaz rusza na łowy![]()
Pytam ponieważ ja lubię. Nie oznacza to że nie mógłbym być z kimś kto nie podziela mojej opinii na ten temat.Nie wiem co ma spawanie do tego? To jakiś trollowy podjazd chyba no ale..
Nie spawałam ale podobno jak ma się papiery na migomat to można fajne rzeczy robić. Spawane rzeźby potrafią być bardzo ciekawe:
View attachment 631805
U mnie podobnie. Kilka razy próbowałem coś przemycać ale zostałem ścięty bez żadnej dyskusji.Bardzo pomysłowe, nie wpadła bym nawet na to, ze tak sie da haha
U mnie raczej nigdy do tego nie dojdzie. Kilka razy w zartach probowalam to przemycic. Reakcja była bardzo stanowcza.
Moim zdaniem nie zawsze temat współżcia ze zwierzętami jest najważniejszy, dla mnie na przykład jest to fajna fantazja którą bym zrealizował gdybym mógł ale nie mam na to parcia, więc wolę znaleść kogoś z kim będę mógł robić inne rzeczy.Ja tak się zastanawiam po co wogóle być z kimś kto nie podziela naszych fascynacji lub fantazji? Po co być z kimś kto jest "anty"? Bo nie ma nikogo innego? Aby nie być samemu to za wszelką cenę ludzie wybierają mniejsze zło czyli bycie z kimś z kim nie można dzielić swoich pragnień.. serio gdybym miała być z kimś kto nie podziela moich opinii to wolałabym być sama. No ale los chciał inaczej![]()