massage_49
Lurker
Moje pierwsze doświadczenia to gg ale z czasem żona się zainteresowała,udało się pierwsze lizanie a z czasem sex z psem.Obecnie szukam kobiety z Dolnego Ś ląska zainteresowanej tematem.
Witaj Natalia. Chciałbym poznać osobę która miała małe doświadczenia i po prostu porozmawiać. W normalnym życiu nie ma osób z którymi można otwarcie poruszać taki temat. Odezwij się proszę jeśli zechceszU mnie zaczelo sie to baaardzo szybko, jeszcze zanim wiedzialam ze w internecie sa filmiki zoo. W podstawowce przyjaznilam sie z pewnym chlopakiem i czesto do niego przychodzilam, mial amstaffa. Nie ogladalam wtedy nic ale juz fantazjowalam o jego psie. Czesto ten pies chcial wrjsc za mna fo lazienki i tak fantazjowalam ze wejdzie za mna a ja sir mu oddam.
Oj szczęściarz z Ciebie, że trafiłeś na tak otwartą kobietę. To połączenie dojrzałej pani znającej swoje potrzeby i tabu, którym owiany jest temat seksu międzygatunkowego. Mam nadzieję, że spełni się Twoje marzenie i uda Ci się kiedyś zobaczyć ten piękny akt na żywo. Tylko nie naciskaj zbyt mocno w tym temacie. To jest jednak bardzo intymna sytuacja i zapewne potrzeba czasu zanim zgodziła by się abyś mógł podziwiać. Trzymam kciuki. Jakby coś zapraszam na priv.Hej, jestem tu nowy i wszystko zaczęło się u mnie niedawno kiedy u mojej sąsiadki i jej amstaffa zaczęły się dziać różne akcje, jej mąż się wyprowadził, wszędzie gdzie ją widziałem to była z jej psem aż po prostu pewnego dnia jak spotkałem ją i jej psa w parku to luźno zaczęliśmy rozmawiać, kiedyś była dobrą koleżanką mojej mamy obecnie już raczej nie trzymają się, zaprosiła mnie do siebie na herbatę i od kiedy weszliśmy jej pies skakał na nią i wpychał głowę między jej uda, widziałem jak parzy na moją reakcję i się cały czas uśmiecha. Piliśmy herbatę, rozmawialiśmy a zawsze kiedy jej pies podchodził do niej, głaskała patrząc mi przy tym w oczy, totalnie nie rozumiałem o co chodzi ale się uśmiechałem, kiedy miałem już wychodzić wtedy się wszystko zaczęło, pytała co uważa o relacji kobiety z psem, mówiła że od kiedy jej mąż odszedł została tylko z nim a ma swoje potrzeby, wtedy do mnie doszło, trochę mnie to przerażało ale z drugiej strony czułem straszne podniecenie, z sąsiadką mam kontakt do teraz i zdaje sobie sprawę z tego co robi z psem, chciałbym kiedyś popatrzeć jak to robią bo póki co są tylko jej opowieści
z sąsiadką mam kontakt do teraz i zdaje sobie sprawę z tego co robi z psem, chciałbym kiedyś popatrzeć jak to robią bo póki co są tylko jej opowieści
Żałujesz, że spróbowałaś czy że nie wyszlo?Dawno temu wprowadzał mnie w to dawny chłopak - ale tylko filmy. Była jedna próba która skończyła się dużym bólem. Nie zgodziłam się na więcej. Teraz nie ukrywam, że żałuję.
że nie wyszło. Że nie odważyłam się aby spróbować ponownie mając możliwośćŻałujesz, że spróbowałaś czy że nie wyszlo?