Wiesz co dobre. Ja tylko rękę wkładałem do łokcia. Z jakiej rasy kuńmi próbowałeś?Ja z bykami nie miałem nigdy okazji czasem tam z ogierem coś się działo ale ja bardziej nastawiony na kobyłki :3
Nie można podawać żadnych emaili, żadnych numerów telefonów ani żadnego innego kontaktu na jakimś komunikatorze. Musisz czekać aż wbije 10 wiadomości i odblokuje możliwość prywatnych wiadomościCześć,możemy pogadać prywatnie!? Podasz email?
Łał tylko pozazdrościć możliwości. Ciekawi mnie jak takiego byka się pobudza. W jaki sposób byk ma ochotę?Warto spróbować
Tak może nie tak głębokie jak Twoje,ale też je kocham.Masz jakieś doświadczenia z bykami??
Tzn. kiedy będę mógł?
hej a jak to jest z krowami sa potulne ? bo klacze lubia parsknac ze tak powiem ?Dodam tylko,że. Z bykami mam duże doświadczenie,a i z ogierami też coś było...?
A różnie z tym bywa zależy od konkretnej sztuki...hej a jak to jest z krowami sa potulne ? bo klacze lubia parsknac ze tak powiem ?
wydaje mi sie ze sa chyba spokojne , przez przyzwyczajenie do dojenia . W sumie to i sie zadowolisz i mleka sie napijeszA różnie z tym bywa zależy od konkretnej sztuki...
Jestem zainteresowanyPoznam osoby lubiące byki i ogiery.
Są naprawdę pobudzające zmysłyJa uwielbiam zimnokrwiste.
Masz własne koniki, czy bywasz u kogoś kto je ma ?Każdej rasy od małego kucyka po wielką klacz Ślązaka w typie ciężkim, różnie to bywało ale i tak moją ulubioną rasą są wielkopolaki :3
Pozazdrościć ?Mam swoją klacz a gdy jej się nie chce to odwiedzam jej koleżanki xD
Kurde też bym chcial mieć sowją może niedługo sen się spełni bo teraz na wsi mieszkam, a wcześniej to miasto i publiczne stajnie na partyzantka, co do ras akurat moją pierwszą miloscią była wielkopolskaMam swoją klacz a gdy jej się nie chce to odwiedzam jej koleżanki xD