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[FOOD] What would you feed the avatar above you?

Pancakes

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Steak of the back leg of a moose, slow cooked over the grill.
 
Ed è subito suggestione con lo sfizio iniziale, per gli amici Ciro: piccoli coni di pasta di pizza fritta concavi (un calzone fritto per intenderci tagliato a metà), ripieni di crema di Grana stagionato 12 mesi, pesto di rucola e olive di Caiazzo disidratate. Un finger che parla da solo, un boccone morbido e goloso, ben equilibrato tra dolcezza del grasso e amaro della rucola. Sapori netti, fragranza notevole, gioia condivisa.
Io di Pazienza me ne intendo. Ed è quella che si percepisce varcando l’uscio della pizzeria Pepe in Grani, quella necessaria alla realizzazione di un impasto perfetto e senza paragoni. Un impasto che non si limita a esigere un lungo ciclo di lievitazione(ormai concetto comune e scontato), ma che rifiuta le macchine, anteponendo a esse il lavoro delle braccia.


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Ed è subito suggestione con lo sfizio iniziale, per gli amici Ciro: piccoli coni di pasta di pizza fritta concavi (un calzone fritto per intenderci tagliato a metà), ripieni di crema di Grana stagionato 12 mesi, pesto di rucola e olive di Caiazzo disidratate. Un finger che parla da solo, un boccone morbido e goloso, ben equilibrato tra dolcezza del grasso e amaro della rucola. Sapori netti, fragranza notevole, gioia condivisa.
Io di Pazienza me ne intendo. Ed è quella che si percepisce varcando l’uscio della pizzeria Pepe in Grani, quella necessaria alla realizzazione di un impasto perfetto e senza paragoni. Un impasto che non si limita a esigere un lungo ciclo di lievitazione(ormai concetto comune e scontato), ma che rifiuta le macchine, anteponendo a esse il lavoro delle braccia.


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Grazie!??
 
a rolled up newspaper across the nose for being a naughty puppy.

If it changed its ways, however, maybe a nice bowl of bœuf à la Bourguignonne

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mmmmmmm, I do love me some ribs. Sounds good, Valkiria.


In return, I think I would feed you:

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Delightful! I'll throw a luau, proceeds to benefit the fire victims on Maui.

How would you feel about a nice caprese salad?
 
Prime rib moose burgers, fried potatoes, fresh salad and a dark lager.
 
You folks disappoint. Allow me.

To start off this lovely night, your appetizer will be a fine, Caesar Salad with homemade crotons, dressing, and freshly grated Parmigiano Reggiano, with or without tomatoes, and my exquisite marinated, tender chicken breast.

With every good beginning, the comes an even better climax: 5 layer Lasagna, with a homemade sauce using San Marzano tomatoes, Shallots, Fresh Garlic and Herbs, a decadent, pillowy layer of Ricotta, Mozzarella, and Parmigiano Reggiano, and Mild Italian Sausage and Beef, sourced from my favorite Italian deli on the south side of town (no joke, their meatball sub is killer) paired with a freshly baked loaf of Italian Break with a crust that could make my Nani cry.

and to complete this wonderful meal, I have made Cannolis nearly from scratch. A fresh Cannoli shell stuffed with Pistachios, Chocolate, and Ricotta.


I have yet to make the dessert. I look forward to providing you all with feedback on how that goes.

As for the other two, Yes, I've made those, No, I'm not bsing you, and I will prove it. I will come to your house and make you a wonderful dinner just to prove it to you. I guess photos would work tho.
 
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