• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Ciąża urojona

Kristec

Tourist
Pytanie do kobiet. Czy któraś z was po kryciu doświadczała zmian hormonalnych (ciąża urojona)?
Wiem, genetyka itp, ale organizm reaguje różnie

Wow! Bardzo fajny temat 😊 Gratki, buziaki i mega plusik za to 😘

Można by zrobić jakiś mały research bo to o czym wspominałeś to przeważnie przekłada się na pożycie międzyludzkie a nie ludzko-psie.
Sama nigdy nie odczuwałam żadnych zmian po "sesji", nic się nie robiło takiego aby mieć powody do niepokoju poza zwykłymi rzeczami jak podrapane boki ale.. czytałam że ciąża urojona to nie są rzadkie przypadki i mają różne podłoże, przeważnie są to aspekty psychiczne.
Jeśli chodzi o seksy z pieskami to chyba trudno będzie znaleźć dziewczynę, która szła do ginekologa lub endokrynologa po miłostkach z czworonogiem. Mogę się jednak mylić i może któraś się odezwie, fajnie by było się dowiedzieć czegoś więcej.

Pozdrówki 🤗

W tym topiku są poruszone wątki zwiazane z ciążą, zapłodnieniem, elementami cytologii, ginekologii i genetyki. Ogólnie jak już wspominałam przy okazji topiku "Choroby" założonego bodajże wczoraj przez innego usera, tak chyba i tu najłatwiej będzie o odpowiedź w tej sekcji:

Ten dział to prawdziwa skarbnica wiedzy o tematyce zoo. Miłego czytania ☺️

Back