Pamiętam to przede wszystkim dlatego, że ksiądz który mnie uczył w liceum próbował nam to opowiedzieć jako "historię znajomej", nawet dosłownie zacytował tekst "niech pan uspokoi zięcia" do ojca dziewczyny. Albo tworzył sobie ciekawszy życiorys, albo rzeczywiście Vega wzorował swoje scenariusze na jego przyjaciółkach xdW Botoksie Patryka Vegi panna ruchała się z psem który się w niej zakleszczył i wzywali ratowników medycznych![]()
Uzasadnij.nadal bzdura
Vega Ci psa przejechał na pasach, czy to tylko wrodzone malkontenctwo?ale Vega to kretyn
To się zdarza nie tylko z psami, choć budowa ich penisów to ułatwia.Może chodzi o kwestię tego zakleszczenia w kobiecie, że to niemożliwe...
Może chodzi o kwestię tego zakleszczenia w kobiecie, że to niemożliwe...
No ok, chwilowo to tak, ale żeby wzywać pomoc? Piesek zaspokoi się, pani rozluźni i po problemie, ewentualnie w wyjątkowej sytuacji coś na rozluźnienie i po problemie. To raczej nie te gabaryty, żeby był poważny problem.Jest możliwe bo sama to przerabiałam. A jak ktoś by się upierał że się nie da.. to z psem był/była chyba tylko w wyobraźni bo technicznie jest to jak najbardziej możliwe i wykonalne, tym bardziej z owczarkiem niemieckim, którego wielkość akurat podchodzi pod kobiece ciało.
Każdy powinien mieć w domu środki na rozluźnienie, ew. zwiotczenie i po problemie. Pochwica jest dość łatwo uleczalna i niezwykle rzadka, a taki zbieg okoliczności to w ogóle wyjątek. Napad pochwicowy też jest ograniczony czasowo, więc czekać, a nie dzwonić po pogotowie i robić z siebie materiał na kolejny film i opowieści w całej okolicy.Naprawdę nie wiecie o czym piszecie, czy tak tylko słodzicie sobie przy piątku?Psi węzeł to nie tragedia, choć bywa pewną niedogodnością. Prawdziwy problem to jego węzeł i napad pochwicowy u niej. Nie trzeba psa, przy silnym ataku pomoc medyczna bywa potrzebna również dla mężczyzny i kobiety.
oh jak ja uwielbiam czytać takie teksty pseudo fachowców wychowanych na brazylijskich produkcjach których jedynym doświadczeniem jest własna dłoń i to pod kołdrą żeby żona nie zobaczyłaNo ok, chwilowo to tak, ale żeby wzywać pomoc? Piesek zaspokoi się, pani rozluźni i po problemie, ewentualnie w wyjątkowej sytuacji coś na rozluźnienie i po problemie. To raczej nie te gabaryty, żeby był poważny problem.
ale żeby to wiedzieć trzeba mieć jako takie pojęcieNaprawdę nie wiecie o czym piszecie, czy tak tylko słodzicie sobie przy piątku?Psi węzeł to nie tragedia, choć bywa pewną niedogodnością. Prawdziwy problem to jego węzeł i napad pochwicowy u niej. Nie trzeba psa, przy silnym ataku pomoc medyczna bywa potrzebna również dla mężczyzny i kobiety.
No fajnie, a co to są te brazylijskie produkcje? Mam wrażenie, że opisujesz swoją historię...oh jak ja uwielbiam czytać takie teksty pseudo fachowców wychowanych na brazylijskich produkcjach których jedynym doświadczeniem jest własna dłoń i to pod kołdrą żeby żona nie zobaczyła![]()
odniosłam wrażenie, że jesteś typowym gawędziarzem erotomanemNo fajnie, a co to są te brazylijskie produkcje? Mam wrażenie, że opisujesz swoją historię...