• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

zapach kutasa psa i konia

soulseek82

Tourist
Jak w temacie. Zżera mnie ciekawość, jak pachną kutasy tych dwojga. Jak to jest przy lodzikach? Jest czas i szansa na umycie ich przed pieszczotami? Czy trzeba korzystać, póki chcą? I czy po umyciu dalej czuć cokolwiek? Macie taką wiedzę? Myślę, że u wielu reakcja na feromony jest niesamowita. Stąd też to pytanie :) Pozdróweczki

Hmm. Nie wiem jak jest u Konika. Tylko pieskowe kutasy znam. W większości moich przypadków podczas lodzika to kutas u pieska jest czysty. Zapach taki jak i psa :) czuć zapach futra jak obciągasz ponieważ masz nos w futrze . W smaku jest trochę metaliczny i jest ok. Ważne aby zębami nie zawadzić bo jest bardzo delikatyny. I zależy kiedy zaczynasz obciążać. Kiedy zaczynasz kiedy nie jest nabrzmiały to uważać trzeba na kostkę aby sobie i jemu nie zrobić krzywdy. Najczęściej zaczyna psiak kopulować i mocno pchać. Jak już jest nabrzmiały to po prostu robisz galę :) ?
Co do futra, mój piesek ma często przystrzyżone i wyrównanie futro na tyłku i tylnich łapach. Po pierwsze bardziej elegancko to wygląda a po drugie nie masz futra tyle w ustach ???

Czy po umyciu czuć? ?A trzeba myć:?

Last edited:
Hmm. Nie wiem jak jest u Konika. Tylko pieskowe kutasy znam. W większości moich przypadków podczas lodzika to kutas u pieska jest czysty. Zapach taki jak i psa :) czuć zapach futra jak obciągasz ponieważ masz nos w futrze . W smaku jest trochę metaliczny i jest ok. Ważne aby zębami nie zawadzić bo jest bardzo delikatyny. I zależy kiedy zaczynasz obciążać. Kiedy zaczynasz kiedy nie jest nabrzmiały to uważać trzeba na kostkę aby sobie i jemu nie zrobić krzywdy. Najczęściej zaczyna psiak kopulować i mocno pchać. Jak już jest nabrzmiały to po prostu robisz galę :) ?
Co do futra, mój piesek ma często przystrzyżone i wyrównanie futro na tyłku i tylnich łapach. Po pierwsze bardziej elegancko to wygląda a po drugie nie masz futra tyle w ustach ???

dotykałem kiedyś kutasa pieska. faktycznie kopulował i zaraz lała się sperma...wodnista...lekko słona, bez wyraźnego aromatu. mimo wszystko to było gorące, mega podniecające. a moje marzenie: lodzik dużego, nabrzmiałego, cieknącego kutasa :)

Nasz poprzedni pies zazwyczaj miał bardzo czystego penisa. Smak - nożyczek ? jak stanie jest bardzo przekrwiony i smakuje metalicznie, trochę gorzko.

Nasz poprzedni nieraz miał smegme czy coś w tym rodzaju, biaława/kremowa maź, to mu go wyciągałem, żeby sobie wylizał. Zazwyczaj się to nie powtarzało często.

Cały zwierzak pachnie mniej wiecej jednakowo jedynym miejscem, gdzie zapach może byc troche nieprzyjemny (lub po prostu inny, w zaleznosci co kto lubi), to okolice odbytu.

U

Potwierdzam. Jest super, ale należy uważać z zębami.

Back