Siemka , mam amstafa , czy masz większego psa ?Ja posiadam kilka psów oraz konie ale szukam tylko osób, które także posiadają zwierzaki. Do rozmowy i wymiany doświadczeń. Być może w przyszłości jakieś spotaknie po lepszym poznaniu.
hej mój największy to chyba owczarek niemiecki, wyjątkowo duży jak na swoją rasę.DolnySlask ,
Siemka , mam amstafa , czy masz większego psa ?
Konto od dziś i na dzień dobry numer telefonu i mail. Dobry bait nie jest złymałżeństwo szuka psa dla swojej żony mieszkamy w Katowicach.watsapp 731982064 popara7878@gmail.com
hej,nie można do ciebie napisać wiadomości, a chciałem o coś zapytać nie na ogólnym, da się jakoś tak?OBM Kraków
Tak, musi napisać jeszcze parę wiadomości żeby mieć ich 10. Wtedy będziesz mógł do niego napisać. Od razu odradzam podawanie na forum jakichkolwiek numerów telefonów, nazw kont na discordzie albo czegokolwiek co ułatwi jakikolwiek kontakt. Musisz poczekać aż odblokuje mu się opcja prywatnych wiadomości i kontaktem możecie się już tam wymienićhej,nie można do ciebie napisać wiadomości, a chciałem o coś zapytać nie na ogólnym, da się jakoś tak?
jasne,dzięki za radę! eh przypadkiem wcisnął mi się nie ten przycisk i zamiast reply dałem report, da się to jakoś cofnąć? mój błąd ;/Tak, musi napisać jeszcze parę wiadomości żeby mieć ich 10. Wtedy będziesz mógł do niego napisać. Od razu odradzam podawanie na forum jakichkolwiek numerów telefonów, nazw kont na discordzie albo czegokolwiek co ułatwi jakikolwiek kontakt. Musisz poczekać aż odblokuje mu się opcja prywatnych wiadomości i kontaktem możecie się już tam wymienić
Co cofnąć?jasne,dzięki za radę! eh przypadkiem wcisnął mi się nie ten przycisk i zamiast reply dałem report, da się to jakoś cofnąć? mój błąd ;/
Szukasz kogoś kogo zaleje? ?Jeden pies ? roczny mieszaniec owczarka belgijskiego i husky
Hej. Szukasz kogoś dla niego? ?Siberian Husky, Łódzkie
Można więcej info?północne podkarpacie
Cześć. My również Śląsk. Może wspólne spacer z psiakiem?Śląskie sznaucer olbrzymi
nie chciałbyś udostępnić?Cześć mam klacze okolice Lemborka pomorskie
Napisz na priwnie chciałbyś udostępnić?