• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Veronica Silesto

soulseek82

Tourist
Znacie tę aktorkę? Veronica Silesto to odkrycie wczorajszych wojaży w internecie. Cudna kobieta. Zastanawia mnie jedna, jak ona tak oficjalnie słynie z nagrywania animal? Jestem fanem, niesamowita jest.

:p ma biznes, interes się kręci - czego chcieć więcej? Chociaż ja nie jestem fanem płatnych igraszek.

Znam ją, ale takich jak ona jest ostatnio wysyp jak grzybów w lesie. W końcu czego się nie robi dla pieniędzy - podobno żadna praca nie hańbi a interes się kreci jak napisał Kombajnista , najwidoczniej jest zapotrzebowanie na taki typ "rozrywki".

Gdzieś mi mignęła ta rosyjska gwiazdka filmów z pieskami, nie pamiętam gdzie widziałam ale chyba gdzieś na forum. Jęczy dużo, wije się, wypina, skręca ale to wszystko jakby na pokaz aby ładnie wyglądało. No i jej partner nagrywa a potem to wrzucają na swoją stronkę i sprzedają za bitcoiny.
Poza wizualiami dla chlopaków marszczących skórkę ruchami posuwisto zwrotnymi na widok akcji to ogólnie VS jest słaba bo robi to dla kasy a nie z zamiłowania.

Gdzieś mi mignęła ta rosyjska gwiazdka filmów z pieskami, nie pamiętam gdzie widziałam ale chyba gdzieś na forum. Jęczy dużo, wije się, wypina, skręca ale to wszystko jakby na pokaz aby ładnie wyglądało. No i jej partner nagrywa a potem to wrzucają na swoją stronkę i sprzedają za bitcoiny.
Poza wizualiami dla chlopaków marszczących skórkę ruchami posuwisto zwrotnymi na widok akcji to ogólnie VS jest słaba bo robi to dla kasy a nie z zamiłowania.
Możliwe, że robi to dla tych dwóch powodów jednocześnie. Najpierw jednak musiała próbować bez siana, więc myślę, że jest pojechana, ma chcicę i dobrała się z partnerem tak, jak dla nich najlepiej. Także całkiem nienajgorzej :)

Mam prośbę: podajcie aktorki lub po prostu ksywki tych, które robią to z wczuwką i w Waszej ocenie są najlepsze w branży. Tak, aby można było wyszukać te filmy w necie. Z góry dzięki za opinie i za konkretne nazwiska :)

Co masz na myśli najlepsze w branży? Że udają i dobrze wyglądają i grają dla widzów? Przecież to nieprawdziwe.
Wejdź na dział F/M dogs albo Requests na dziale angielskim to znajdziesz tam zawatość której potrzebujesz. Eksploruj forum to znajdziesz sporo rzeczy, które cię bardziej zaskoczą niż prymitywna VS nastawiona jedynie na zarobek z kryptowalut.
Dopowiadanie sobie że ma chcicę to myślenie życzeniowe. Od razu widać że celem jest zarobek.

Wejdź sobie na strony " Firm" w których pracują te "aktorki" i wybierz te co ci się podobają, potem wpisz w Google ich pseudonimy artystyczne z dopiskiem "fuck by dog".Następnie wybierz sobie strony i 🔥.Gotowe masz o co pytałeś.

Ułatwienie dla leniuchów. Tutaj w linku jest topic z tymi pseudogwiazdkami, a przynajmniej podanymi ich ksywkami. Dla mnie samo stwierdzenie "zoostars" jest głupie i beznadziejne bo przeczy całej idei bycia w emocjonalnym i fizycznym związku z czworonogiem. No ale każdy ma swój target. Koniozbójcy także haha 😂

Znacie tę aktorkę? Veronica Silesto to odkrycie wczorajszych wojaży w internecie. Cudna kobieta. Zastanawia mnie jedna, jak ona tak oficjalnie słynie z nagrywania animal? Jestem fanem, niesamowita jest.
Nazwisko coś mi mówi, ale kompletnie poza tym nie kojarzę.. tyle teraz gwiazdek mamy, że na niebie brakuje miejsca :D

Poważni w jakim sensie?
Twoje wypowiedzi nacechowane są wszystkowiedzeniem najlepiej. Pretensjonalny, niegrzeczny ton, zamiast zwykłego wyrażenia swojego zdania i propozycji czegoś, co w Twojej opinii jest mega i podniecające.... no słabo.... Nie zakładasz, że możesz się mylić? Niedobrze....

Hmm ale ja nie pisałam do ciebie, cytowałam twojego kolegę lurkera więc skąd twój bulwers?
Wyrażam jedynie swój punkt widzenia, mam do tego prawo bo po to jest forum, a ty masz prawo i nie musisz się z moim zdaniem zgadzać i go brać pod uwagę.
Na przedstawicielki swojej płci patrzę chyba bardziej krytycznie, bo sama kilka lat przeżyłam ze swoim GSD, byłam z nim emocjonalnie bardzo silnie związana, po jego nagłej śmierci przepłakałam niemal miesiąc i moje zdanie wynika z moich doświadczeń i przemyśleń. Jeśli to jest ta "wszechwiedza" no to ok, niech tak będzie 🤭
Wy faceci (choć nie wszyscy na szczęście) macie inne postrzeganie kobiet zoo i wielu rzeczy nie zauważacie albo nie chcecie ich widzieć jak np nagrania wyłącznie w celu zarobkowym. Przecież to widać i nie ma tu żadnej mojej "wszechwiedzy" i niegrzecznego tonu.
No ale ok, może nie powinnam psuć obrazu pani Silesto jaki chcesz widzieć.

Ale jeśli chcesz zobaczyć naprawdę oddaną zaangażowaną kobietkę z czworonogiem, masz Cannibal Cupcake albo Knotty.

Back