• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Uzależnienie.

xxxxkacper

Tourist
Witam wszystkich. Mam pytanie, czy można się uzależnić od takich stosunków ze zwierzakami? Jak potem jest z powrotem do normalności i do związku ze swoim partnerem, mężem, żoną...? Co się zmienia w psychice? Jak żyjecie dalej?

Ja od ponad 20 lat lubię zoofilię i tego nie odpuszczę. Nawet jak miałem dziewczyne to i tak to robiłem. Dziś jestem mężem i ojcem i dalej oglądam zoo a wolę ogladać to niż patrzeć na nagie baby co by mogło doprowadzić do zbędnej zazdrości. Moja żona wie o tym

No, to prawda, że oglądanie innych panienek wzbudza czasami zazdrość Żony 🙂 znam to doskonale... ale ja jednak boję się pokazać mojej co czasami oglądam😄 A jak jest w temacie, jesteś dalej aktywny, działasz w realu?

To jak to łączysz? Jeśli jesteś w tym ze swoim partnerem to jest wszystko ok, ale jak musisz ukrywać swoje preferencje to wtedy jest ciężko. A cały czas masz to wszystko w głowie i chcesz więcej. Jakie wyjście? Opowiedzieć to partnerowi? Nie wiem czy zrozumie takie upodobania😁 no i trzeba żyć dalej w ukryciu.

Najgorzej jest żyć właśnie w ukryciu i kryjąc się ze swoimi fantazjami bądź przeszłością. Wiem że nie wszyscy się ze mną zgodzą ale nie mogłabym być w takim związku gdzie ukrywane są rzeczy mające wpływ na naszą seksualność bądź zainteresowania.
Wiele par jest ze sobą z powodu wygody, przymusu lub pewnej desperacji bo ludzie przeważnie nie chcą być sami i często wolą bylejakość w związku lub bycie z kimś przed kim trzeba się ukrywać ze swoimi fascynacjami.

A co do uzależnienia to od wielu rzeczy można. Napewno jest tak że się samej w głębi, w myślach porównuje.. seksy jakie się miało i z kim 😊

No masz też rację, ale... poznając kogoś nie mówisz mu na wstępie o swoich upodobaniach seksualnych. Wystarcza Ci ten ktoś, zakochujesz się, uprawiasz normalny seks, wystarcza Ci to. Ale właśnie po jakimś czasie odzywa się natura i dochodzą do Ciebie te ukryte zakamarki z przeszłości, znowu zaczynasz o tym myśleć.. wtedy zaczyna się ten problem.. opowiedzieć o swoich upodobaniach? Strach, jak zareaguje Twoj partner. Jak to właśnie powoli i ze zrozumieniem opowiedzieć?

No, to prawda, że oglądanie innych panienek wzbudza czasami zazdrość Żony 🙂 znam to doskonale... ale ja jednak boję się pokazać mojej co czasami oglądam😄 A jak jest w temacie, jesteś dalej aktywny, działasz w realu?
Proponuję Ci najpierw pokazać jakiś film ale tak niby przypadkiem i nie mów przy niej że to beee czy coś takiego bo napewno spalisz. Ja mojej czasem pokazuje jakiś film a ona mi. Razem stwierdziliśmy że z psem to nie zdrada. A jak bym miał możliwość to napewno bym to robił. Oba rodzaje da się pogodzić. Tu na forum są ludzie którzy byli ze sobą nie wiedząc o swoich upodobaniach a po czasie wyszło że to samo lubią.

Najłatwiej zacząć chyba od dowcipów i jakichś memowych graficzek, czy ilustracji, jakichś scenek rysowanych. Jak ktoś wyskoczy od razu z grubej rury z filmem to będą pytania: "oo a skąd ty masz taki film? Na jakie to się stronki wchodzi?" itp haha a wtedy ciężko wybrnąć jak się nie wie jak zareaguje druga połówka. A jakiś rysuneczek czy dowcip to jednak delikatniejsze wejście w temat 🤭

Ja od ponad 20 lat lubię zoofilię i tego nie odpuszczę. Nawet jak miałem dziewczyne to i tak to robiłem. Dziś jestem mężem i ojcem i dalej oglądam zoo a wolę ogladać to niż patrzeć na nagie baby co by mogło doprowadzić do zbędnej zazdrości. Moja żona wie o tym
jasne, ze można się uzależnić, ważne by umieć połączyć wszystko razem
Dokładnie! Wszystko się zgadza

Ogólnie, miałem inny świetny pomysł jak wtajemniczyć partnerkę w ten świat😆... chciałem kupić dildo psa, że niby się pomylili i takie przysłali😄 geniusz🤣

Last edited:
Tak zrobiłeś na początku? Film pokazałeś? Normalnie obejrzała bez jakichś oporów?
Powiedziałem jej prosto z mostu przed ślubem że to lubię, bo jak by jej się nie podobało to by do ślubu nie doszło a tak to powiedziała że to normalne. :D
Potem po paru piwach opowiedziałem jak współżyłem z psem ale historia była tak emocjonująca że zasnęla......

Powiedziałem jej prosto z mostu przed ślubem że to lubię, bo jak by jej się nie podobało to by do ślubu nie doszło a tak to powiedziała że to normalne. :D
Potem po paru piwach opowiedziałem jak współżyłem z psem ale historia była tak emocjonująca że zasnęla......
Bardzo ciekawa historia

Back