stajenny30
Citizen of Zooville
Okolice Wawy, mam praktykę i jakieś doświadczenie. Możemy się zgadać. Póki co nie mogę wysyłać pm.Dużo teorii mało praktyki, Warszawa. Chętnie zrobię krok dalej. Pisz na dm.
Okolice Wawy, mam praktykę i jakieś doświadczenie. Możemy się zgadać. Póki co nie mogę wysyłać pm.Dużo teorii mało praktyki, Warszawa. Chętnie zrobię krok dalej. Pisz na dm.
Zrób 10 postów i odezwij się na PMTeż chętnie popiszę z Tobą lub kimś innym
Zainteresowany, jeżeli dalej szukacieHej Piotrk lat31 jestem z qmstafem , szukamy do wspolnej zabawy . Kobiety i Faceci
Jak wbijesz 10 wiadomości, będziesz mógł dopiero pisać. Jeżeli będziesz chciał, możesz też do mnie na pv wtedy walićHejka , chętny jestem
ludzie bi istniejąNigdy nie rozumialem tego fenomenum, jak mozna sie masturbowac z kims? Nie brzidzi was to? jestescie w ogole hetero?
Małżeństwo z Wawy..oboje bi..realnie się zapozna z fajni ludźmi również realnymi?Hej Piotrk lat31 jestem z qmstafem , szukamy do wspolnej zabawy . Kobiety i Faceci
realni to śliski temat ? z jednej strony chęć poznania mega ale z drugiej obawaMałżeństwo z Wawy..oboje bi..realnie się zapozna z fajni ludźmi również realnymi?
Młodziutki.... Ja też bez expTeż chętnie popisze z jakimś fajnym chłopem m18, co prawda bez doświadczenia, ale mogę pogadać.
Cześć jeśli chcesz to możemy porozmawiać niestety ja też bez doświadczeniaTeż chętnie popisze z jakimś fajnym chłopem m18, co prawda bez doświadczenia, ale mogę pogadać.
Witajcie. Może na początek porozmawiamy i pooglądamy coś ciekawego razem poprzez skype albo whereby?Małżeństwo z Wawy..oboje bi..realnie się zapozna z fajni ludźmi również realnymi?
cześćPodbije swoje zaproszenie
CześćRozmowa spoczko
Do popisania... chętnie na początekWitam, na razie doświadczenie bardzo małe, szukam kogoś z pieskiem na real, lub do popisania (jak w końcu wbije te 10 wpisów)
Wierzę w to również.ludzie bi istnieją
napisałem na priv ?Popiszę