• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Pytanie do pań

wyjątkowa jest każda faza. Najpierw poszukiwanie wejścia i oczekiwanie na penetracje. Uczucie posiadania i rosnący knot. W końcu mocne wytryski i cudowne połączenie. ta chwila może trwać bez końca. Samo wyjście jest tez super ale szkoda, ze to koniec. Napstepnie świadomość, ze nosi jego nasienie w sobie..

U mnie jest to kilka faz .
1 . to swiadomosc ,ze po przyjsciu do domu i wzięciu prysznica moj psiak mnie bedzie chciał "przeleciec " a ja sie nie bede bronić.
2. Fakt ,ze moge to robic tyle razy ile tylko mam ochote i to bez zadnych konsekwencji.
3. I przyjemność kiedy we mnie wchodzi, mocno nabrzmiewa i tryska - tu chodzi tez o swiadomosc ,ze mam w sobie cos duzego,cos co mnie przyjemnie wypelnia od srodka, nie wyjdzie przez kilkanascie minut i caly czas wlewa we mnie duze ilosci nasienia.

1 . to swiadomosc ,ze po przyjsciu do domu i wzięciu prysznica moj psiak mnie bedzie chciał "przeleciec " a ja sie nie bede bronić.
2. Fakt ,ze moge to robic tyle razy ile tylko mam ochote i to bez zadnych konsekwencji.
3. I przyjemność kiedy we mnie wchodzi, mocno nabrzmiewa i tryska - tu chodzi tez o swiadomosc ,ze mam w sobie cos duzego,cos co mnie przyjemnie wypelnia od srodka, nie wyjdzie przez kilkanascie minut i caly czas wlewa we mnie duze ilosci nasienia.
potrafisz zadziałać na wyobraźnię ... potrafisz - pozdrawiam

U mnie jest kilka faz .
1. to swiadomosc ,ze po przyjsciu do domu i wz5 prysznica moj psiak mnie bedziesz "przeleciec" a ja sie nie bede pielc.
2. Fakt ,ze moge to robic tyle razy ile mam ochote i to bez zadnych konsekwencji.
3. I przyjemność kiedy we mnie wchodzisz, mocno nabrzmiewa i tryska - tu chodzi tez o swiadomosc ,ze mam w sobie cos duzego,cos co mnie przyjemnie wypelnia od srodka, nie wyjdzie przez kilkanascie minut i caly czas wlewa we mnie duze ilosci nasienia.
Zazdroszczę drugiego podpunkty
Morze kiedyś się spotkamy i porzyczysz mi jednego pieska

Już sam opis nie pozwala spokojnie usiedzieć. Taka kobieta to marzenie wielu...

Co mi się podoba? Chyba gra wstępna, mizianie po nogach, piersiach, przytulanie, pocałunki w wewnętrznej stronie ud. Tego typu aktywności solidnie nakręcają.

Btw bardzo ciekawy temat. Pozdrawiam!

Meg
Zgadzam się z Tobą Meg, mega temat - szkoda że z tak małym odzewem.

Co lubię:
1. Nie musze myśleć, wybierać, mówić .. ja tylko biorę,
2.Pchnięcia, ciężar, zapach, smak, nacisk, rytm - taki prymitywny,
3. Bierze mnie całą, nie oczekuje niczego w zamamian, nie zwraca uwagi na moje emocje,

Czego nie lubie:

Brak granic... gdzie ja tego nie robiłam, choć nie raz mówiłam sobie, ze tylko w domu...
Niszczenia związków.. boje się, że koleżanka która juz raz spróbowała Rexa i Brutusa - i to na pierwszy raz, zatraci sie tak jak ja i zniszczy swoje małrzeństwo,
Ze pewnego dnia, nie poczuje nic, stanę się wyprana z emocji i bede to robiła tylko dlatego że one bedą tego chciały , a mi bedzie obojetnie

Co lubię:
3. Bierze mnie całą, nie oczekuje niczego w zamamian, nie zwraca uwagi na moje emocje,

Czego nie lubie:

Brak granic... gdzie ja tego nie robiłam, choć nie raz mówiłam sobie, ze tylko w domu...
Niszczenia związków.. boje się, że koleżanka która juz raz spróbowała Rexa i Brutusa - i to na pierwszy raz, zatraci sie tak jak ja i zniszczy swoje małrzeństwo,
Ze pewnego dnia, nie poczuje nic, stanę się wyprana z emocji i bede to robiła tylko dlatego że one bedą tego chciały , a mi bedzie obojetnie
Myślę, że się zatraci... dający do myślenia wątek z koleżanką i jej małżeństwem, oby nie zniszczyła go

Co lubię:

Czego nie lubie:

Jak to wszystko dobrze brzmi. Same konkrety, dobrze wiesz czego chcesz i co kochasz.

Back