A mi się wydaje, że prostytucja i tak jest dalece przed nami - nawet w sensie przebywania na tym forumLegalna jest jak najbardziej, ale wykonywanie tej profesji nie przynosi chwały i niech tak pozostanie. "Normalizacja" prostytucji nie przyniesie niczego dobrego.
czasami się im w dupach przewraca nie mówię żeby źle traktować kobietę bo lubi się oddawać za $ ale zapominają o jednym to klient ma pieniądze których ona potrzebuje a klient ma potrzebę którą ona może zaspokoić i jak już się podjęła roboty to trzeba zrobić to dobrze. Ale spokojnie idą ciężkie czasy i dupy załadują na ziemięJa raz skorzystałem niby dziewczyna de lux a faktycznie fajnie nie było opryskliwa i ogólnie nie miła atmosfera.
Mi już nie starcza sztuczna jak już raz masz okazję z prawdziwą to wtedy cię jeszcze bardziej ciągnieTrzeba znaleźć ta jedną albo tego jednego ale ręka lub sztuczna pussia też starcza
Witam.
Co sądzicie o prostytutkach? Może sami korzystacie lub korzystaliście z ich usług? Czy według was ten "zawód" (o ile można to tak nazwać) powinien być legalny?
Chodzi raczej o uporządkowanie kwestii prawnych typu obowiązkowe badania okresowe, itp. Wiele osób z branży sexworkerskiej wolałoby działać w pełni na legalu, z ubezpieczeniami i tym podobnymi, a nie w szarej strefie.ten zawód jest legalny. jego "legalizacja" to ma być legalizacja sutenerów a nie prostytutek. chodzi o to że stare baby które mają mało klientów chcą zarabiać na młodych 18 latkach
mogą iść do zus i na własną rękę odprowadzać takie składki. jest to od dawna uregulowane. Składkę emerytalną i chorobową mogą same cały czas odprowadzać. Nikt im tego nie broniChodzi raczej o uporządkowanie kwestii prawnych typu obowiązkowe badania okresowe, itp. Wiele osób z branży sexworkerskiej wolałoby działać w pełni na legalu, z ubezpieczeniami i tym podobnymi, a nie w szarej strefie.
Ale kiedy człowiek ubezpiecza się w ZUS na własną rękę, warunki są koszmarne. A poza tym pozostaje kwestia regulacji np. obowiązkowych badań okresowych, czy szczepień przeciw chorobom typu WZW czy HPV, co w przypadku prostytutek byłoby bardzo wskazane. Traktujmy prostytucję jak każdy inny zawód.mogą iść do zus i na własną rękę odprowadzać takie składki. jest to od dawna uregulowane. Składkę emerytalną i chorobową mogą same cały czas odprowadzać. Nikt im tego nie broni