• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Polityka, wybory w Bolandzie

Na kogo zagłujesz w wyborach na prezydenta Bantustanu?

• Adrian Zandberg

Votes: 4 18.2%
  • Rafał Trzaskowski

Votes: 4 18.2%
  • Grzegorz Braun

Votes: 5 22.7%
  • Joanna Senyszyn

Votes: 1 4.5%
  • Karol Nawrocki

Votes: 0 0.0%
  • Sławomir Mentzen

Votes: 7 31.8%
  • Maciej Maciak

• Magdalena Biejat

• Marek Jakubiak

• Szymon Hołownia

Votes: 1 4.5%

• Total voters
    22
  • This poll will close: .

Kombajnista

Neighborhood Watcher
Staff member
Hej ho!

Jak zapewne wiecie, kraj nasz organizuje imprezę z okazji końca pięciolatki Andrzeja Dudy na stanowisku zarządcy tego cudownego Bantustanu. Postanowiłem wrzucić gówno w wentylator i zapytać Was, drodzy forumowicze, na kogo oddacie swój głos w nadchodzących igrzyskach. Niestety, z powodów technicznych, mogłem dodać tylko dziesięciu kandydatów, a jest ich *sprawdza notatki* aż trzynastu, więc musiałem użyć subiektych mocy i wysłać trzech z nich do dołu z wapnem... znaczy, do domu. Przy okazji zachęcam do, kulturalnej bądź nie, rozmowy o polityce.
A, jeśli nie zamierzasz głosować/oddasz głos nieważny lub cokolwiek innego, to też możesz się tym podzielić.

Niech żyje Ma(ł)o!

Ryzykowny temat - szanuję. Rozmowa o polityce jest ciężka w naszym spolaryzowanym kraju. Ja jestem raczej prawicowcem, nie ukrywam tego. Szanuję poglądy innych i nie jestem wyznawcą danej partii.

Chujnia ogólnie wielka jest w tym kraju i będzie dopóki nikt szczerze nie będzie chciał dla niego dobrze bezinteresownie. Nie może to być w ogóle ktoś z tego środowiska według mnie.

Skoro można legalnie korumpować polityków i nazywać to "lobbing" to ważniejsze byłyby wybory lobbystów niż prezydentów

Przyszło mi jeszcze coś do głowy. Zagranie jest nieczyste ale spodziewać można się wszystkiego. Jeśli w twojej ankiecie któryś z kandydatów osiągnie znaczącą przewagę to przeciwnik może wykorzystać wyniki sondy i dać w jakimś szmatławcu nagłówek "kandytat yyyy ma poparcie zoofilów" 🤣

Ta, ryzykowny temat, zwłaszcza na forum, gdzie faceci wstawiają zdjęcia swoich armat i jarają się końską cipką ;P
No i pozdrawiam fanów Grzegorza Brauna - ma u mnie szacunek za akcję z gaśnicą oraz stworzenie takich dzieł jak dokument o eugenice.
BTW czy tylko ja uważam, że Robert nie umie czytać ze zrozumieniem prostych tekstów pisanych po polsku?
1746021875805.png

Tradycja 10:
"Grupa zooville nie zajmuje stanowiska wobec problemów spoza ich wspólnoty, ażeby imię zooville nie zostało nigdy uwikłane w publiczne polemiki"
Tyle w kwestii głosowania 😁🤣🤣

Ta, ryzykowny temat, zwłaszcza na forum, gdzie faceci wstawiają zdjęcia swoich armat i jarają się końską cipką ;P
No i pozdrawiam fanów Grzegorza Brauna - ma u mnie szacunek za akcję z gaśnicą oraz stworzenie takich dzieł jak dokument o eugenice.
BTW czy tylko ja uważam, że Robert nie umie czytać ze zrozumieniem prostych tekstów pisanych po polsku?

View attachment 675293
1. Co jest złego w konskiej cipce ?
2. Nigdy nie byłem głosowac w zadnych rodzajach wyborów panstwowych i raczej nie bede: ( nie mam zaufania do tych co byli, sa i prawdopodobnie beda u władzy teraz lub puzniej).

1. Nie twierdzę, że to coś złego, po prostu sądze, że skoro porusza się tutaj tematy zwierzęcej seksualności, to trudno nazwać dyskusję o polityce kontrowersyjną.
2. Twój wybór.

1. Co jest złego w konskiej cipce ?
2. Nigdy nie byłem głosowac w zadnych rodzajach wyborów panstwowych i raczej nie bede: ( nie mam zaufania do tych co byli, sa i prawdopodobnie beda u władzy teraz lub puzniej).
2. Ci co nie głosują, nie mają prawa narzekać...
Zawsze biorę czynny udział w wyborach, nie zawsze jest na kogo głosować, ale każda decyzja ma swoje konsekwencje.

2. Ci co nie głosują, nie mają prawa narzekać...
Zawsze biorę czynny udział w wyborach, nie zawsze jest na kogo głosować, ale każda decyzja ma swoje konsekwencje.
Dokładnie tak skoro ja nie głosuje to nie daje sie robić w ch..a, a wiec nie mam podstaw do jakiejkolwiek krytyki. Narzekać to mogą ci co sie dali/dają zbajerować. Biorę co jest i robie z tym tak by żyć na lepszym lub chociaż takim samym poziomie jak wcześniej.

1. Nie twierdzę, że to coś złego, po prostu sądze, że skoro porusza się tutaj tematy zwierzęcej seksualności, to trudno nazwać dyskusję o polityce kontrowersyjną.
2. Twój wybór.
Prędzej, ostatnio lubiane słowo, polaryzacyjnej.
Ostatnio zauważam, że Polacy na temat polityki potrafią się kłuci. Ciężko o konstruktywną rozmowę / dyskusje.
Od jakiś trzech lat bardziej interesuję się polityką: czytam programy wyborcze, słucham debat itp. Chce świadomie postawić krzyżyk.
Z drugiej strony mam przekonanie że obecne elity polityczna chcą nas tylko wydoić, każdy ciągnie w swoją stronę, dlatego sądzę że obecne wybory to wybór mniejszego zła.

Dopiero ostatnio zauważyłeś, że polityka to temat, który może doprowadzić do kłótni? :p Zresztą, tyczy się to nie tylko Polaków - spójrz sobie na "radosne" wymiany zdań między zwolennikami a przeciwnikami Trumpa na tym forum.

Ciekawie sonda wygląda teraz, ale najciekawiej jest posłuchać nie na kogo ludzie zagłosują, a dlaczego tak zagłosują.

Back