• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Jakie Doświadczenie?

Ja od dłuższego czasu chciałabym spróbować z psem. Niestety swojego mieć nie mogę, brak czasu i miejsca. Mimo wielu prób nie udało mi się też znaleźć jakiegoś dostępu. Z mojej strony to jest narazie tak, że czasem przez miesiąc nie mogę o niczym innym myśleć, robię się mokra i moja cipka zaczyna pulsować na widok każdego większego psa, a kiedy indziej się zniechęcam i jakoś mi przechodzi na jakiś czas. Teraz jestem bliżej tej pierwszej wersji, nawet jak to pisze robię się mokra. Chciała bym dać ją wylizać i dałabym się pokryć. Chciałabym żeby mnie wypełnił i zalał w środku. Sama wiem że wzięłabym do ręki, ale nie jestem przekonana czy do ust, to chyba kwestia chwili. Tak naprawdę wszystko bardzo podoba mi się w teorii, czytałam też relacje kobiet i są bardzo obiecujące. Wcześniej też oglądałam filmiki, ale teraz mi już przeszło, zbyt bardzo są reżyserowane. W praktyce to się pewnie okaże, albo taki seks pokocham, albo znienawidzę. Biorę też pod uwagę seks z właścicielem lub z właścicielką psa, czy z parą. Ale pod warunkiem żebyśmy się sobie podobali nawzajem i tego chcieli. Raczej nie wchodzi w grę układ seks z psem za seks z właścicielem.
Zdążają mi się sny i fantazje z psem. Często podczas seksu też o tym fantazjuje. Orgazmy są wtedy bardziej intensywne.
wierzę , że naprawdę o tym marzysz . To fajnie że wiesz czego chcesz ,. Szukam takiej kobiety jak Ty do animal sexu . Napisz jeśli jesteś zdecydowana .

Last edited:
wiszę , że naprawdę o tym marzysz . To fajnie że wesz czego chcesz ,. Szukam takiej kobiety jak Ty do animal sexu . Napisz jeśli jesteś zdecydowana .

Mam pytanie: czy ty czytasz swoje posty zanim je opublikujesz na forum?

Wiele razy obciągałem psom, dwukrotnie robilismy to wspólnie moją (byłą) partnerką. Ostatnio, kilka razy wylizałem psom odbyt. Więcej nie mogę powiedzieć, bo właśnie przeczytałem regulamin i przyznam, że jestem nieco zdumiony tym jednym podpunktem, bo filmy o takiej treści można znaleźć nawet na YT.

Ostatnio, kilka razy wylizałem psom odbyt. Więcej nie mogę powiedzieć, bo właśnie przeczytałem regulamin i przyznam, że jestem nieco zdumiony tym jednym podpunktem, bo filmy o takiej treści można znaleźć nawet na YT.

No dobrze, wylizałeś. Smakowało?
Pokaż nam zatem jakiś film na jutube gdzie jakiś zapocony włochaty i brzuchaty wąsaty zakolak wylizuje psu odbyt.

No dobrze, wylizałeś. Smakowało?
Pokaż nam zatem jakiś film na jutube gdzie jakiś zapocony włochaty i brzuchaty wąsaty zakolak wylizuje psu odbyt.
Nie mówie o tym, regulamin zabrania pisania o ekstrementach. Ja akurat wolę filmy z kobietami w roli głównej ;)

Aha no to dobrze że się wyjaśniło. Fakt, sporo rzeczy jest tu słusznie zakazanych. Pozdrówki 🤭

Doświadczenia myślę całkiem spore za małolata się trochę szalało.🐕🐎🐖🐐🐄
Pieski i swinki obydwie płcie.Obecnie abstynent z przypadku czasami jest okazja 🦮.
Mam klacz ale jakoś mnie już nie kręci.
Teraz chciał bym zrealizować fantazje w trójkącie P+K i ja.

Last edited:
Po prostu ktoś dysponowal pupilem a chciał oglądać a ja zgadzałem się to robić (loda) przed wlascicielem(lka)

Ja miałem tylko okazję pobawić sie kutaskiem yorka 😅 i raz udało mi sie chwilę pobawić kutasem fajnego dużego psa kolegi ale mam mega ochotę zdobyć więcej doświadczenia 😁

Back