• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Zachecanie psa do lizania

Furryzoo

Tourist
Hej dziewczyna wczoraj moja dziewczyna pierwszy raz spróbowała lizania z psem (pies lizał jej pochwe) ale nie wykazywał większego zainteresowania macie jakieś pomysły albo rady jak można go bardziej zachęcić?

Niech próbuje dalej ale bez żadnego smarowania się czymkolwiek bo to pod animal abuse podchodzi. I jest oszukiwaniem po prostu.
Najlepiej jakby Twoja dziewczyna przed całą akcją wykąpała się - ale samą wodą, bez szamponów czy kosmetyków z dodatkowymi zapachami. Psy mają super wrażliwy węch i jak wyczują "chemikalia" na skórze to mogą być niechętne do działań. Naturalny zapach to podstawa bo samce najbardziej reagują na odpowiednie pozy i zapach właśnie.
Poza tym dużo zależy od innych czynników. Ile lat ma pies, jak reaguje na zbliżanie się do niego, czy był kastrowany, czy miał kontakty z innymi psami a jeśli tak to jakie? Nie każdy samczyk będzie zainteresowany na początku, czasem wymagać to może wielu podejść.

Niestety był kastrowany i ma już jakieś 6 lat
Apropo mycia gdyby się nie myła czy by to pomogło? Żeby zapach był bardziej intensywny

Jak kastrowany to na 99% nic z tego nie bedzie. Może będzie miział jezykiem ale na nic więcej nie ma co liczyć.
Pies z obciętymi jajkami to zmarnowany pies niestety, takie jest moje zdanie.

Jestem wielką przeciwniczką kastracji.

A jak z kopulacją czasami wyskakiwał na moją nogę i z nią kopulował czy jeśli zie odpowiednio ustawję i go przyłoże będzie chciał mnie wyruchać

Hej dziewczyna wczoraj moja dziewczyna pierwszy raz spróbowała lizania z psem (pies lizał jej pochwe) ale nie wykazywał większego zainteresowania macie jakieś pomysły albo rady jak można go bardziej zachęcić?
A jak z kopulacją czasami wyskakiwał na moją nogę i z nią kopulował czy jeśli zie odpowiednio ustawję i go przyłoże będzie chciał mnie wyruchać

Ale zaraz.. to podobno twoja dziewczyna ma coś działać z pieskiem a nie ty..
Coś to mocno podejrzane, raz pisanie o dziewczynie a potem o samemu sobie? 🤔

Back