• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Topik offtopowy do dyskusji o wszystkim ⚡️

Hej, jest ktoś kto może pomóc, kobiecie czy można jeszcze zachęcić starszego psiaka po kastracji z przed laty do działania ?

Hej, jest ktoś kto może pomóc, kobiecie czy można jeszcze zachęcić starszego psiaka po kastracji z przed laty do działania ?
zależy jak stary jest pies i kiedy był wykastrowany, no i czy reaguje jak stymulujesz jego fiutka, jeśli nie to raczej nic nie zrobisz

Jeśli on Cię grzmocił to nie mam nic przeciwko. Psy są aktywne i przeznaczone aby same penetrowały a nie były penetrowane. Ale jestem zajadłą przeciwniczką grzmocenia samców psów przez mężczyzn - tylko i wyłącznie. Sporo zwyrodnialców na sekcji angielskiej ma o to do mnie piekący ból pupy i pretensje bo nazywam ich wprost gwałcicielami psów. Jeszcze używają jakichś pokrętnych fikołków i argumentów aby bronić swoje obrzydliwości.
Ciężko niektórym osobnikom zrozumieć to że pies samiec nie jest do tego aby był w tak ochydny sposób wykorzystywany. Cała reszta mi nie przeszkadza aby była jasność

Jeśli on Cię grzmocił to nie mam nic przeciwko. Psy są aktywne i przeznaczone aby same penetrowały a nie były penetrowane. Ale jestem zajadłą przeciwniczką grzmocenia samców psów przez mężczyzn - tylko i wyłącznie. Sporo zwyrodnialców na sekcji angielskiej ma o to do mnie piekący ból pupy i pretensje bo nazywam ich wprost gwałcicielami psów. Jeszcze używają jakichś pokrętnych fikołków i argumentów aby bronić swoje obrzydliwości.
Ciężko niektórym osobnikom zrozumieć to że pies samiec nie jest do tego aby był w tak ochydny sposób wykorzystywany. Cała reszta mi nie przeszkadza aby była jasność 🙃
Nie mogę zgodzić się bardziej. Sam jestem mężczyzną hetero i nie wiem dlaczego eksperymenty międzygatunkowe mnie pociągają, ale tylko i wyłącznie w przypadku kobiety i samca zwierzęcia bez przymusu. Brzydzą mnie osobiście inne formy 🤷

Odkąd się ze zarejestrowałem na TikTok pokazują mi się filmiki o podobnej tematyce tzn dwuznaczne zabawy z pieskami to znaczy ze TikTok obserwuje co oglądam ?

Naturalnie. Tak to działa. Nie polecam wyszukiwać/oglądać pewnych rzeczy na swoim koncie. Tyczy się to wszystkich social mediów.

Algorytm działa tak że jak na fb, insta, tt zostaniesz przy jakiejś treści dłużej, zatrzymasz scrollowanie, obejrzysz do końca, klikniesz w obraz czy video lub komentarze - to więcej podobnych treści będzie Ci się wyświetlało. Nawet jak coś wygoglujesz to podobna treść pojawi się wkrótce na Twojej rolce.
Dlatego moje socjale są zawalone zabawnymi filmikami z pieskami broniącycmi ludzi, kotami u veta, wilkami, owczarkami niemieckimi, jakieś naukowe żarty, wesołe wpadki, malowanie paznokci lub shoty z dalekich podróży.

Bo social media wiedzą że na takich materiałach zatrzymuję się dłużej i oglądam częściej.

Wiem ze tu chodzi o słowa, i te są (y),ale inny podkład by barzdziej pasował cos 🎸 moim zdaniem.

Słowa słowami, ktoś postronny słuchający tego czegoś mógłby sobie nie wiadomo co pomyśleć o zapodającym taką muzykę, że może furrasek jakiś czy cuś. Sama piosenka za bardzo discopolowo brzmi, głosik piszczący jakby wokalistę molestowali kombinerkami po jajkach. Nie mój lajking.

Cześć jestem tu nowy.Założyłem tu konto aby dowiedzieć się czegoś o zoo.Z moją żonką zabawiamy się z naszym owczarkiem niemieckim,ale nie wiemy jak skłonić go do krycia. Może ktoś coś doradzi? Pozdrawiam

I nie wiem, czy wogóle w dobrym miejscu o tym napisałem 🫣

Jak coś to mnie przekierujcie gdzieś indziej

Cześć jestem tu nowy.Założyłem tu konto aby dowiedzieć się czegoś o zoo.Z moją żonką zabawiamy się z naszym owczarkiem niemieckim,ale nie wiemy jak skłonić go do krycia. Może ktoś coś doradzi? Pozdrawiam

I nie wiem, czy wogóle w dobrym miejscu o tym napisałem 🫣

Jak coś to mnie przekierujcie gdzieś indziej
Napisz 10 postów żeby odblokować prywatne wiadomości. Wtedy łatwiej można będzie o tym porozmawiać.

Napisz 10 postów żeby odblokować prywatne wiadomości. Wtedy łatwiej można będzie o tym porozmawiać.
No już chyba mi się udało 😁

Mam pytanie. O co chodzi z tymi wiadomościami. Miałem napisanych 13 ,a dziś mi pokazuje że mam tylko 8??

Back