zależy jak stary jest pies i kiedy był wykastrowany, no i czy reaguje jak stymulujesz jego fiutka, jeśli nie to raczej nic nie zrobiszHej, jest ktoś kto może pomóc, kobiecie czy można jeszcze zachęcić starszego psiaka po kastracji z przed laty do działania ?
Dowcipny masaż serca. Podoba sie dla jego!Plastikowo zwierzęca przyjemność
Jeśli on Cię grzmocił to nie mam nic przeciwko. Psy są aktywne i przeznaczone aby same penetrowały a nie były penetrowane. Ale jestem zajadłą przeciwniczką grzmocenia samców psów przez mężczyzn - tylko i wyłącznie. Sporo zwyrodnialców na sekcji angielskiej ma o to do mnie piekący ból pupy i pretensje bo nazywam ich wprost gwałcicielami psów. Jeszcze używają jakichś pokrętnych fikołków i argumentów aby bronić swoje obrzydliwości.
Ciężko niektórym osobnikom zrozumieć to że pies samiec nie jest do tego aby był w tak ochydny sposób wykorzystywany. Cała reszta mi nie przeszkadza aby była jasność
Nie mogę zgodzić się bardziej. Sam jestem mężczyzną hetero i nie wiem dlaczego eksperymenty międzygatunkowe mnie pociągają, ale tylko i wyłącznie w przypadku kobiety i samca zwierzęcia bez przymusu. Brzydzą mnie osobiście inne formyJeśli on Cię grzmocił to nie mam nic przeciwko. Psy są aktywne i przeznaczone aby same penetrowały a nie były penetrowane. Ale jestem zajadłą przeciwniczką grzmocenia samców psów przez mężczyzn - tylko i wyłącznie. Sporo zwyrodnialców na sekcji angielskiej ma o to do mnie piekący ból pupy i pretensje bo nazywam ich wprost gwałcicielami psów. Jeszcze używają jakichś pokrętnych fikołków i argumentów aby bronić swoje obrzydliwości.
Ciężko niektórym osobnikom zrozumieć to że pies samiec nie jest do tego aby był w tak ochydny sposób wykorzystywany. Cała reszta mi nie przeszkadza aby była jasność![]()
No cóż![]()
Oki to zmęczy ze tik tok widzi ze ja tutaj jestem zarejestrowany i co tutaj oglądam ?Naturalnie. Tak to działa. Nie polecam wyszukiwać/oglądać pewnych rzeczy na swoim koncie. Tyczy się to wszystkich social mediów.
Lubie: trance, house i podobne ale to to jakos nie. Tu chodzi o słowa które on śpiewa.
Napisz 10 postów żeby odblokować prywatne wiadomości. Wtedy łatwiej można będzie o tym porozmawiać.Cześć jestem tu nowy.Założyłem tu konto aby dowiedzieć się czegoś o zoo.Z moją żonką zabawiamy się z naszym owczarkiem niemieckim,ale nie wiemy jak skłonić go do krycia. Może ktoś coś doradzi? Pozdrawiam
I nie wiem, czy wogóle w dobrym miejscu o tym napisałem
Jak coś to mnie przekierujcie gdzieś indziej
No już chyba mi się udałoNapisz 10 postów żeby odblokować prywatne wiadomości. Wtedy łatwiej można będzie o tym porozmawiać.
Ktoś skasował wątek i licznik spada.Mam pytanie. O co chodzi z tymi wiadomościami. Miałem napisanych 13 ,a dziś mi pokazuje że mam tylko 8??