• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Romantyczne pocałunki z psiakami/ innymi zwierzakami?

Cześć wszystkim-mój pierwszy post, trochę się stresuje 🤪

Chce się dowiedzieć co myślicie na ten temat, czy praktykujecie, jaki macie doświadczenia?

Dla mnie pocałunki z kobietą czy z psiakiem z którym się bawię są jedna z najważniejszych i nieodłącznych części przyjemności. Strasznie mnie nakręca kiedy czuje obca ślinę w swoich ustach, u chyba jeszcze bardziej kiedy ktoś zajada się moją.... 🙈

K

Ja uważam że jest to bardzo przyjemne i bardzo mnie to podnieca. Miałem kiedyś suczkę z którą często się lizałem i była chętna na to 😁 mam nadzieję że mój przyszły pies też będzie chętny 😁

Całowanie z psami to nie mój temat
Z końmi to inna sprawa, lubię i praktykuje. Zapach końskiego oddechu na w sobie coś niesamowitego i uwodzącego

Całowanie z psami jest najlepsze bo one po prostu wepchają swój pyszczek do ust i liżą więc nie dość że ich ślina tam jest to jeszcze sierść, przynajmniej tak z mojego doświadczenia miałem

Całowanie z psami jest najlepsze bo one po prostu wepchają swój pyszczek do ust i liżą więc nie dość że ich ślina tam jest to jeszcze sierść, przynajmniej tak z mojego doświadczenia miałem
Dokładnie! Jeszcze warto wspomnieć o ich zębach ;3 Przeciągnięcie po nich językiem to poezja :gsd_love: do tego delikatnie possać ich język ^ ^
Niektórzy piszą o nieprzyjemnym zapachu, na szczęście nie spotkałem się z tym. Zależy to pewnie od pieska

Back