Kto lubi byc obserwowany przez pare?
YanniZoo Zooville Settler Nov 18, 2023 #7 Popatrzeć, posłuchać, może nawet poczuć na żywo -bezcenne ?
Karolciarolcia Citizen of Zooville BANNED USER Nov 19, 2023 #9 Ania said: Już miałam okazję być oglądana Click to expand... Ciekawi mnie geneza tego Mnie też oglądano akurat. Ale szczegóły to taajemnica
Ania said: Już miałam okazję być oglądana Click to expand... Ciekawi mnie geneza tego Mnie też oglądano akurat. Ale szczegóły to taajemnica
Marcinbi Zooville Settler Nov 19, 2023 #10 już tylko trzy osoby wystarczą, żeby któraś była podglądaczem, miło podglądać i miło czasem być oglądanym
już tylko trzy osoby wystarczą, żeby któraś była podglądaczem, miło podglądać i miło czasem być oglądanym
Karolciarolcia Citizen of Zooville BANNED USER Nov 19, 2023 #11 Marcinbi said: już tylko trzy osoby wystarczą, żeby któraś była podglądaczem, miło podglądać i miło czasem być oglądanym Click to expand... Dokładnie
Marcinbi said: już tylko trzy osoby wystarczą, żeby któraś była podglądaczem, miło podglądać i miło czasem być oglądanym Click to expand... Dokładnie
YanniZoo Zooville Settler Nov 19, 2023 #12 Pewnie fakt, że jest się podglądany daje dodatkowy dreszczyk emocji.
OgarPolski Tourist Nov 20, 2023 #13 Bierne podglądanie, to jak patrzenie na to, że ktoś inny zjada ciastko. Wolę być współuczestnikiem, lub animatorem takich zabaw.
Bierne podglądanie, to jak patrzenie na to, że ktoś inny zjada ciastko. Wolę być współuczestnikiem, lub animatorem takich zabaw.
S smile Lurker Dec 18, 2024 #14 Podglądanie ciekawa opcja bardzo podniecająca dla podglądanych i podglądających
Jack.xx Tourist Dec 28, 2024 #15 Ania said: Już miałam okazję być oglądana Click to expand... Czyżby podczas akcji z pupilem?
KamilNikol Tourist Dec 28, 2024 #17 Walisz sobie suczke albo psa a ktoś podgląda i sobie masuje. Takie coś to jo