Spider A.J.
Tourist
Szukamy chetnej Pani. Piesek ma duze doswiadczenie, lubi i umie.
Odezwijcie sie na privDzień dobry, jesteśmy parą z Krakowa .
no niestety, muszę naprodukować smieci.Masz mniej niż 10 postów to raczej się nie odezwa
?Odezwijcie sie do nas.
Adamie, Asiu?Dzień dobry, jesteśmy parą z Krakowa . Szukamy nowych doświadczeń i kogoś z pieskiem. Jesteśmy dojrzałymi osobami po 40tce i chetnie nawiązemy kontakt w celu wspólnej zabawy. Pozdrawiam Adam, Joanna
Cześć myślę od dłuższego czasu o tym żeby to zrobić i chętnie bym przyjechała tylko czy to bezpieczne? Liczę się z tym, że pierwszy raz będzie trudny, ale boję się też tego zakleszczenia. Czy istnieje ryzyko, że może zrobić mi krzywdę coś naderwać?Szukamy chetnej Pani. Piesek ma duze doswiadczenie, lubi i umie
Nie moge napisac na priv ale prosze napiszcie na emal: NOAdamie, Asiu?
Jego sie nie pytaj bo to oszust. Nie potrafi sie autoryzować.Cześć myślę od dłuższego czasu o tym żeby to zrobić i chętnie bym przyjechała tylko czy to bezpieczne? Liczę się z tym, że pierwszy raz będzie trudny, ale boję się też tego zakleszczenia. Czy istnieje ryzyko, że może zrobić mi krzywdę coś naderwać?
Żeby złapać naiwne osoby które wyślą mu pewnie zdjęcia, pieniądze albo zgodzą się na seks za możliwość spotkania się z jego psem. Pełno takich było, jest i będzie. Albo ignorujesz takich albo cancel'ujesz go do momentu aż nie ode chce mu się tego robićTo po co dupek daje takie ogłoszenie
To lepiej poszukaj takich informacji na swoją rękę. Forum jest pełne informacji a on jest facetem, normalne że będzie ci pisał że wszystko będzie ok bo przecież o to mu chodzi. Nie bądź taka naiwna bo pełno osób chce coś w zamian i było parę osób które obiecywało stosunek z psem a w ostatniej chwili okazywało się że jest problem i mogą zaoferować stosunek z właścicielem psa. Patrząc na to że ostatnio aktywny był 15 maja wątpię że się od niego czegokolwiek dowiesz. Jeśli jedna osoba napisała że ciężko u niego z weryfikacją to osobiście bym odpuścił próbowanie nawiązania z nim kontaktu bo wchodzi raz na miesiąc. Zanim coś z nim uzgodnisz, zweryfikujesz czy mówi prawdę i czy ma tego psa rzeczywiście to minie z pół roku w takim tempieMam swojego pupila ale nie wykazuje wielkiego zainteresowania choć kilka razy było blisko ale wtedy panikuję bo nie mam żadnego doświadczenia dlatego zareagowałam na jego ogłoszenie. Chciałam to zrobić przy kimś kto ma doświadczenie i wie co można a czego nie. Na pewno by mi się udało zrobić to z moim ale nie wiem czy mogę bez obaw wpuścić go w siebie i jak długo może trwać takie zakleszczenie. Obejrzałam wiele filmików i nie widziałam problemów żadnej z dziewczyn ale wiadomo że robią to mnóstwo razy dlatego chciałabym wiedzieć czy trzeba się jakoś przygotować do pierwszego razu
Mogę Ci pomóc z realizacją tylko musielibyśmy nawiązać kontakt trochę się poznać. Owszem na forum jest zdarzają się naciagacze ale też są osoby z psami. Ja osobiście obecnie nie mam, ale mam koleżankę z psem i znajomego. Oboje aktywni. Nie chcą w zamian sexu czy coś po prostu mogą Ci pomóc. No i na pierwszym spotkaniu nie ma sexu tylko zaznajomienie się z psem. A czy to przyjemnie i czy byś się zakleszczyła to już zależy od tego jak jesteś zbudowana. Moja koleżanka nie była w ciąży i naturalnie jest szersza w cipce więc nie ma problemu nigdy praktycznie się w niej nie zakleszczył co zresztą widać na filmikach, które tu krążą. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz.Nie mam takiej osoby wokół siebie żaby to zrobić dlatego chciałam pojechać do kogoś z doświadczeniem. Ale widzę że to ryzyko bo nie wiadomo na kogo można trafić. Poczytałam o tym wszystkim w poradniku który jest na forum zwłaszcza o pozycjach jak się ustawić będę próbować zrobić to sama. Z jednej strony boję się tego zakleszczenia ale z drugiej bardzo mnie to podnieca kiedy oglądam filmiki. Dobrze że mi napisałaś o tej wodzie że jest taki sposób to trochę mu ułatwi sprawę gdyby było bardzo źle bo jest jakiś ratunek.
To lepiej poszukaj takich informacji na swoją rękę. Forum jest pełne informacji a on jest facetem, normalne że będzie ci pisał że wszystko będzie ok bo przecież o to mu chodzi. Nie bądź taka naiwna bo pełno osób chce coś w zamian i było parę osób które obiecywało stosunek z psem a w ostatniej chwili okazywało się że jest problem i mogą zaoferować stosunek z właścicielem psa. Patrząc na to że ostatnio aktywny był 15 maja wątpię że się od niego czegokolwiek dowiesz. Jeśli jedna osoba napisała że ciężko u niego z weryfikacją to osobiście bym odpuścił próbowanie nawiązania z nim kontaktu bo wchodzi raz na miesiąc. Zanim coś z nim uzgodnisz, zweryfikujesz czy mówi prawdę i czy ma tego psa rzeczywiście to minie z pół roku w takim tempie
To się odnieś do wiadomości o tobieWidzę ze wiesz najlepiej kim jestem i po co tu jestem. Tylko cos Ci się szklana kula nieco pobrudziła łaskawco.
Po pierwsze, to sprawa pomiedzy mna a państwem beauty4dog, i nie wiem czemu, a dyskrecja w tym temacie powinna byc priorytetem, wywlekają tu nasze prywatne kontakty. Dobrze wiedza dlaczego nie wysłałem im "weryfikacyjnego" zdjęcia. Po drugie, nie mam obowiązku odnosić sie do czegokolwiek. Po trzecie ocenianie kogoś w oparciu o obcą, jednostkową opinie jest, jakby to nazwać grzecznie, nieco infantylne, nierozsądne i krzywdzące? To chyba tyle w temacie oskarżenia mnie o oszustwo. Mnóstwo par i pań się z nami spotykało i nie było zadnych problemów. Oczywiscie każdy może sam sobie wyrabiac zdanie na dowolny temat, jednak zanim je upubliczni powinien się zastanowić. Chyba wystarczy.To się odnieś do wiadomości o tobie
Stary co ty pieprzysz. Temat był prosty. Jeśli mówisz prawdę wysyłasz prosta weryfikację. Nie wysłałeś do teraz. Wnioski są proste.Po pierwsze, to sprawa pomiedzy mna a państwem beauty4dog, i nie wiem czemu, a dyskrecja w tym temacie powinna byc priorytetem, wywlekają tu nasze prywatne kontakty. Dobrze wiedza dlaczego nie wysłałem im "weryfikacyjnego" zdjęcia. Po drugie, nie mam obowiązku odnosić sie do czegokolwiek. Po trzecie ocenianie kogoś w oparciu o obcą, jednostkową opinie jest, jakby to nazwać grzecznie, nieco infantylne, nierozsądne i krzywdzące? To chyba tyle w temacie oskarżenia mnie o oszustwo. Mnóstwo par i pań się z nami spotykało i nie było zadnych problemów. Oczywiscie każdy może sam sobie wyrabiac zdanie na dowolny temat, jednak zanim je upubliczni powinien się zastanowić. Chyba wystarczy.
Szukamy chetnej Pani. Piesek ma duze doswiadczenie, lubi i umie.