• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Dziewczyna z Płocka

Hej.

Co sądzicie o dziewczynie z Płocka?
Z tego co wiem szykują się jej dwie sprawy w sądzie, odebrano jej psiaki oraz dwójkę dzieci za ten wyskok.
Nagrania nie dodam bo znalazłem tylko w żenującej jakości...

Nie znam tej sprawy i nie wiem o czym mówisz. Możesz dać więcej kontekstu?

Dobra zapoznałem się z sytuacją. Powiem tak, widać że piesek tego w ogóle nie chciał i że ona go odepchnęła kiedy chciał żeby przestała, co faktycznie mógłbym podciągnąć pod znęcanie się. Widać również że kompletnie nie wie co robi, bo zachowuje się jakby robiła loda facetowi. Z psami i innymi zwierzętami jest zupełnie inaczej, są o wiele bardziej czułe i faktycznie mogła mu sprawiać ból. Nie mam nic przeciwko między takimi aktami jeśli psiak jest chętny i jest się wyedukowanym oraz wie się jak to się robi, ale tutaj definitywnie ona go przymuszała do tego. Mam nadzieję że ją skażą. Chociaż jak zabranie psa rozumiem to zabieranie dzieci jest dla mnie dziwne lekko mówiąc.

Last edited:
Bracie ona niby była zmuszona do tego. ies skrzywdzony po weekendzie bezie w tej miejscowości to dowiem się wiecej od lokalsów. moim zdaniem srio za bardzo poszło... i serio mógł jej kazac. wiem tez ze ten typ co to udostępnił ma większe widełki z KK ;) dowiem się więcej napisze ;)

Nie wygląda jakby była zmuszana, znalazłem tylko informacje że była namawiana a to co innego. Natomiast jeśli faktycznie była zmuszona do tego no to mamy szerszy problem i nie powinna zostać pociągnięta do odpowiedzialności ona tylko Ci którzy jej to kazali zrobić. Ale to jest polska, tutaj nigdy nie jest tak jak powinno być więc przewiduje że się rozejdzie po kościach. :husky_nervous:

Nie wygląda jakby była zmuszana, znalazłem tylko informacje że była namawiana a to co innego. Natomiast jeśli faktycznie była zmuszona do tego no to mamy szerszy problem i nie powinna zostać pociągnięta do odpowiedzialności ona tylko Ci którzy jej to kazali zrobić. Ale to jest polska, tutaj nigdy nie jest tak jak powinno być więc przewiduje że się rozejdzie po kościach. :husky_nervous:
To jest sprawa z grubszym wielowątkowym podłożem i faktycznie była nakłaniana do tego, jej były partner ją szantażował. Nie jest ona zoofilką, ani w temacie. Za to ma wyraźne ułomności intelektualne i w ogóle można kwestionować poczytalność.

Back