Nie umiem tu jeszcze pisać privNapisz gdzieś na forum jeszcze 5 wiadomości i napisz do mnie na priv
Musisz napisać 10 komentarzy pod postami to się włączyNie umiem tu jeszcze pisać priv
Planuje dalej praktykowaćPraktykujący ?
Masz przewodniki co i jak w dziale General ale to mały pies. Poza tym możliwość zakleszczenia się i szarpnięcia no jesteś mega desperat albo mega chojrak. Już nie wspomnę że powinna mieć pierwsze krycie inaczej będzie źle. No i odpowiedzialność prawna jakby się to wydało. Możesz wdepnąć.
To nie ja mam takiego psaMasz przewodniki co i jak w dziale General ale to mały pies. Poza tym możliwość zakleszczenia się i szarpnięcia no jesteś mega desperat albo mega chojrak. Już nie wspomnę że powinna mieć pierwsze krycie inaczej będzie źle. No i odpowiedzialność prawna jakby się to wydało. Możesz wdepnąć.
Staram sięPraktykujący ?
Tak myślałem że za mały dlatego się pytam . Wolę się upewnić by nie zrobić krzywdy zwierzakowiMasz przewodniki co i jak w dziale General ale to mały pies. Poza tym możliwość zakleszczenia się i szarpnięcia no jesteś mega desperat albo mega chojrak. Już nie wspomnę że powinna mieć pierwsze krycie inaczej będzie źle. No i odpowiedzialność prawna jakby się to wydało. Możesz wdepnąć.
Nikt nie zrobi, kolega tu się pytał tylko bo z nim gadałemTak myślałem że za mały dlatego się pytam . Wolę się upewnić by nie zrobić krzywdy zwierzakowi
A jakiego masz ?To nie ja mam takiego psa
Mam shitzu też za mały do czegokolwiek, wolałbym mieć większego,A jakiego masz ?