• NOTICE: Welcome back to Zooville! We've had to completely rebuild the server and restore data from backups after a non-security-related hardware incident. Please allow some time for the dust to settle. The site may be slow and not all features may work immediately. Intermittent downtime may occur while we work to restore the site.

Latest backup was from July 8th, so anything after that date will have been lost but that should have been less than 24 hours of data.

While restoring from backups we're also upgrading to the latest forum software.

Co očekáváte od zoo komunity?

čaute vospolok, pozerám ten BadDragon. Vyzerá to dobre, ale je to dosť drahé... Na číne je to za 1/4 ceny. Mám 2 stade a pohoda, aj kvalita dobrá. Nemal som možnosť porovnať s BadDragon, či je tam ozaj taký rozdiel

Pěkné o diego a cole vypadá taky dobře já bych šel do rexe ovčáka osobně líbí se mi prakticky jak je udělaný kmen za uzlem
My už právě BD doma máme. Nejen dildo, ale i "návlek" nebo jak se tomu česky říká 😅

Bral jsem to hlavně podle tvaru, který vím že má ráda.

čaute vospolok, pozerám ten BadDragon. Vyzerá to dobre, ale je to dosť drahé... Na číne je to za 1/4 ceny. Mám 2 stade a pohoda, aj kvalita dobrá. Nemal som možnosť porovnať s BadDragon, či je tam ozaj taký rozdiel
To máme též nějaký levný a ta kvalita je fakt úplně jinde.

Máš pravdu, je to dražší, ale ty čínský nejsou o ničem. Taky jsou fajn hračky na https://www.bad-wolf.com.pl a nejsou tak drahý.

Chtěl jsem poznat a popovídat si s lidskými bytostmi, které mají stejnou zálibu. Sestimsmiřit. Přiblížit se i ke koním, starostmi s nima, v budoucnu chci mít koně. Nechápu že jsem se nepřipojil dřív, věděl jsem o tom foru ale nějak jsem mu nevěřil. Vůbec jsem nečekal, že tu najdu českou skupinku. Procházím si obdobím kdy ztrácím blízké lidi a tak nějak se ve chvilkách sám se sebou zatoulám do této tématiky, která mě doprovází skoro půlku života.

Poznání lidí kteří se tomuto věnuji a mají podobné záliby ^^
Jsem zvědavý o čem všem se dočtu a jací tvorové zde jsou :D

Ahoj jsem tu už poměrně dlouho, ale zatím jsem tu nijak významně jak se říká "nekomunikoval" spíš jsem se jen díval. Rád bych to změnil a našel tu třeba i přátele. Je dobře, že tahle skupina existuje. Nemám skoro žádné zkušenosti, tak se rád dozvím něco nového nebo si třeba rád jen popovídám. Asi takhle v kostce "co od skupiny čekám" Klidně tedy napište.

Já jsem hrozně rád za tyhle stránky, kde je i česká komunita, která mi dodává pocit nějaké reálnosti. Samozřejmě je super, že se tu můžu naučit konečně komunikovat o toýhle mojí tajný stránce mojí osobnosti, povídat si s podobně zaměřenýma. Takže nabývám cenné zkušenosti, přestože už nějaké mám. No a časem bych se taky rád podělil i o ty své i v podobě pohyblivých obrázků :-).

Back