krzysiek20
Lurker
Witam wszystkich po raz kolejny , konto założone dawno temu, i długo też nie zaglądałem:/
cześć dalej szukacie?Cześć wszystkim , razem z moim chłopakiem szukamy pieska oraz właściciela który zajmie się mną ;D
Cześć.Mam nadzieje ze wam się tu spodoba.Cześć wszystkim
cześć odezwijcie się na priv.Cześć wszystkim , razem z moim chłopakiem szukamy pieska oraz właściciela który zajmie się mną ;D
Jakieś 20 lat temu, pewien aktywista przez pół roku rozpracowywał forum "animalove" o podobnej tematyce. Musiał się mocno zdziwić kiedy jak prokuratura umorzyła postepowanie. Załaczam artykul z wyborczej o tej sprawie."Po owocach ich poznacie". Założyć konto jest łatwo, ale zbudować sobie jakąś reputację już nie. Zresztą, ostatnimi czasy polskie futrzaki są narażone na różne prowokacje i demaskacje, dlatego tym bardziej należy uważać.
Byłem tam wtedy. "Karolina" czyli Filip Barche bardzo szybko wzbudził podejrzenia, był namolny i nieprzekonywujący w roli, którą odgrywał. Nikt sensowny z nim nie rozmawiał za to zebrał sobie grupę fantastów i napaleńców i łykał ich bajki jak pelikan sardynki.Jakieś 20 lat temu, pewien aktywista przez pół roku rozpracowywał forum "animalove" o podobnej tematyce. Musiał się mocno zdziwić kiedy jak prokuratura umorzyła postepowanie. Załaczam artykul z wyborczej o tej sprawie.
Aa, no Witam oczywiście![]()
Będę trochę niesprawiedliwy, narządy płciowe na profilowym nie robią na mnie dobrego wrażenia, a twoje profilowe wpadło mi w okoWitam wszystkich. Jestem tu od nie dawna i powoli poznaje zakamarki tego forum![]()
Cześć Moniko.Hej wszystkim
Cześć MoniaHej wszystkim
Cześć BeatrisWitam wszystkich. Jestem tu od nie dawna i powoli poznaje zakamarki tego forum![]()