Miło widzieć modaDziewczyny mają tu raczej przekichane, jeśli mam być szczery, ale życzę powodzenia. Może najpierw napisz kilka zdań o sobie - ile masz lat, skąd jesteś, itp. Oczywiście z zachowaniem odpowiedniego bhp, czyli bez szczegółów umożliwiających łatwą identyfikację.
Może to zboczenie z, ale nie mam zbyt dużego zaufania do osób przedstawiających się jako młode kobiety/ dziewczyny w takich tematach. Nie obraź się, ale to bardzo często są prowokacje o różnym podłożu. Po drugie przechodzenie na zewnętrzny komunikator nie jest zbyt bezpieczne, szczególnie taki Telegram.Oj, a czemu-?
No to tak, jak widać mam na imię Oliwia i jestem z województwa mazowieckiego, a z miasta... No takiego gdzie nie było ani jednej wzmianki o nim gdy je wyszukiwałam :3 Jeśli chodzi o wiek to jestem bardzo młoda, 20 lat nawet nie mam... Ale oczywiście 18 mam! Niestety jeśli chodzi o zoo, w końcu to główna tematyka tego forum, to nie mam żadnego doświadczenia a do tego nawet pieska nigdy nie miałam -.- I póki mieszkam z rodzicami to nie zapowiada się bym kiedykolwiek miała go mieć
A tak poza tym pozdrawiam również z Mazowsza, również bez dotychczasowych wzmianek