• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Wypada się przywitać;)

Cześć, podepnę się pod ten post. Dziś się zarejestrowałem i chciałem się przywitać.
40+ na karku w temacie od dawna i lekkim doświadczeniem. Szukam kogoś do pogadania, wymiany doświadczeń.
Pozdrawiam
Kamil

Jarek lubelskie

Cześć, Magda, 33, wschodnia polska
Czesc Madzia ja tez te okolice

Chyba nie umiem cis włączyć

Cześć, podepnę się pod ten post. Dziś się zarejestrowałem i chciałem się przywitać.
40+ na karku w temacie od dawna i lekkim doświadczeniem. Szukam kogoś do pogadania, wymiany doświadczeń.
Pozdrawiam
Kamil
Musisz jeszcze 8 postów napisać w tedy nie można na priv

Last edited by a moderator:
Witam wszystkich, mam 42 lata,szukam ciekawych i otwartych ludzi marzę o możliwości zobaczenia na żywo zabaw pani z psem od ponad toku, jestem z okolic Gdańska,

Witam
Jestem z Warszawy, szukam znajomych w tym klimacie :)
Osób posiadających pieska,konia o którego zadbam :)
Mam małe bardzo odległe doświadczenie które pragnę odnowić

Bondziorno wszystkim.
Moj post został skasowany więc rozumiem że tutaj jest sekscja do przywitania się :D Jestem tutaj nowy i chciałem sie przywitać. Na wstępie przeproszę za moją gramatykę byłem nie zbyt dobrym uczniem z Polskiego ale staram się :) Nie zdążyłem zwiedzić jeszcze całego forum a poszukuje wiedzy przede wszystkim więc jeśli ktoś będzie mi chciał pomóc to bardzo chętnie przyjmę pomoc :D żona dała mi zielone światło w sprawie posiadania psa wiec bez wachania uznałem że to będzie czarny labrador. Od dziecka marzyłem by takiego mieć. No po prostu kocham tą rasę. Jestem empatykiem wiec boję się przede wszystkim lęku separacyjnego u psiaka po za tym mam 2 koty i boje sie czy będą sie wzajemnie akceptować. Aktualnie mieszkam w dużej kawalerce ale dużo spaceruję godzina to absolutnie minimum u mnie :D ale prawdopodobnie za pół roku będę już mógł kupić dom wiec nie śpieszy mi się z posiadaniem psa. Do czasu przygarnięcia jakiegoś psa chcę sie wyuczyć wszystkiego jak z nim postępować itp. i mam nadzieję że mi pomożecie :D miłego dnia ;)

Witam wszystkich miłośników🤪 jako świeży członek społeczności tego forum, chce się przedstawić i po krotce opowiedzieć o sobie. Mam na imię K. Mam 33 lata, jestem mężem, ojcem i na wstępie chce zaznaczyć że nikogo ani niczego tutaj nie szukam. Jestem aby dzielić się doświadczeniami i przemyśleniami.

Pozdrawiam wszystkich i liczę na zajebista atmosferę! 🐾

Mam 33 lata, jestem mężem, ojcem i na wstępie chce zaznaczyć że nikogo ani niczego tutaj nie szukam. Jestem aby dzielić się doświadczeniami i przemyśleniami.

No w końcu chociaż jeden konkretny, który nie szuka wrażeń, znajomości lub pani z pieskiem i nie wypytuje czy ktoś jest właścicielem i nie skamle o fotki czy filmy..
Brawo! 🤗

Witam Cię oczywiście bardzo serdecznie i życzę miłego forumkowania. Jest tu wiele działów gdzie dowiesz się wielu niesamowitych rzeczy i historii.
Pozdrawiam
Meg

Cześć, Magda, 33, wschodnia polska

Witaj Madziu na forum!

Witam Cię oczywiście bardzo serdecznie i życzę miłego forumkowania. Jest tu wiele działów gdzie dowiesz się wielu niesamowitych rzeczy i historii.
Pozdrawiam
Meg

Dziękuję za serdeczne przyjęcie.

Będę czerpał pełnymi garściami! W razie czego licząc na bardziej doświadczonych kolegów i koleżanki ☺️

No w końcu chociaż jeden konkretny, który nie szuka wrażeń, znajomości lub pani z pieskiem i nie wypytuje czy ktoś jest właścicielem i nie skamle o fotki czy filmy..

Widzisz uważam że jest rzeczywistość i są marzenia. Niestety nie da się rzyć marzeniami w rzeczywistości, za to da się przekuć rzeczywistość w marzenia, tylko trzeba potrafić jasno komunikować czego sie chce-od siebie i od innych😇

Ja tam sądzę że nie ma szansy poznać fajną dziewczynę która to lubi i nie ma faceta.... Bez urazy oczywiście, mówię z mojego punku widzenia.

Hejka wszystkim, wypada się przywitać więc witam 😂
Trochę czekałem z Polskim wątkiem ale okazało się że jest całkiem spory 😈
Chętnie popiszę na priv
Brak doświadczenia raczej fantazja która powoli zgłębiam 😁

Back