Bigwęzeł
Tourist
To założyłeś tu konto w ramach terapi?Ludzie z terapii, czyli psycholog i osoby z terapii grupowej ;p
To założyłeś tu konto w ramach terapi?Ludzie z terapii, czyli psycholog i osoby z terapii grupowej ;p
Trochę nie rozumiem, co w tym miałoby być złym. Na tę chwilę spędziłem sobie takowe przyzwolenie i możliwość doświadczenia, az czasem zobaczę, czy zostałeś, czy zniknę na dobreZałożyłeś konto w ramach terapii?
To wciąga i ciężko się wyleczyć a tu wejdziesz w temat jeszcze bardziej zwłaszcza jak zaczniesz przeglądać zagraniczne fora.Trochę nie rozumiem co w tym miałoby być złego. Na tą chwilę dałem sobie takowe przyzwolenie i możliwość doświadczania, a z czasem zobaczę czy tu zostanę, czy zniknę na dobre
U mnie odwrotnie żona nie wie że lubię.Nie dawno miałem chętna na spotkanie z pieskiem ale chyba zabrakło jej odwagi.U mnie również nikt nie wie, nawet mąż, słodka tajemnica
U mnie to samoJa powiedziałem swojej żonie. Szkoda że nie kręci ją to ale ostatecznie nie powiedziała niemoże jak już będę miał psiaka to się przekona
![]()
Paradoksalnie to jest dobry powód.Nikt nie wie i nie ma powodu by ktokolwiek kiedykolwiek się dowiedział.
pozdrawiamU mnie również nikt nie wie, nawet mąż, słodka tajemnica
Te dwie kobiety też były w temacie czy zupełnie nie??Ale z tym to przemyśl, najlepiej kilka razy. Nie podpalaj się na przyznawanie się bo to może się źle skończyć. Przez te kilka lat odważyłam się powiedzieć tylko trzem osobom (dwie kobiety i mój bf), do których mam calkowite absolutne zaufanie![]()