W sumie to może rzeczywiście zostałaś potraktowana zbyt obcessowo na początek. Ale biło tu już wielu bajkopisarzy i trolli , że na wszystkie tego typu historie patrzy się z dużą rezerwą. A sama przyznasz ze Twoja opowieść jest tak wyuzdana, że niektórzy mają prawo powątpiewać w jej prawdziwość. Przynajmniej na początku. Taki mechanizm ochronny..napisałaś, że nic się nie działo tu przez pół roku. z takim podejściem osób jak te, które byly łaskawe obśmiać mnie, wyszydzić i obrazić to nie ma się co dziwić.
czy macie zaparowane kontakty, czy wypieki na twarzy mało mnie interesuje; myślałam, że to forum do dzielenia się doświadczeniami, ale zamiast wymiany doświadczeń spotkał mnie hejt i obrażanie. w sumie to czego się spodziewałam po polskim forum? naiwniara ze mnie.
bawcie się dalej, ale beze mnie.
Co by nie zostało napisane, historia abstrakcyjna i równie prawdopodobna, jak obserwacja parowania czarnej dziury.Nie dziw się że niektórzy reagują tocząc bekę lub podchodzą z nieufnością do tych rewelacji. Rzadko zdarza się że ktoś ledwo przychodzi i od razu rzuca taki odważny post. Inni mają prawo nie ufać i komentować. Musisz się z tym liczyć jeśli opisujesz takie historie. A różne historie na forum się działy więc ludzie będą podchodzić z dystansem, prawda?
Mowa o parowaniu, nie obserwowaniu, Hawking opracował to jedynie teoretycznie, ale nikt doświadczalnie nie potwierdziłHm akurat czarne dziury da się obserwować. Nie tylko te rozepchane w dziale męskim na tym forum ale te w kosmosie też. Choćby za sprawą grawitacyjnego oddziaływania z pobliskimi obiektami oraz obserwacji tzw efektu dopplera czyli ugięciu długości fali świetlnej (fali elektromagnetycznej) w kierunku podczerwieni.
Taak.. studia nie poszły na marne![]()
Już Cie koffamHm akurat czarne dziury da się obserwować. Nie tylko te rozepchane w dziale męskim na tym forum ale te w kosmosie też. Choćby za sprawą grawitacyjnego oddziaływania z pobliskimi obiektami oraz obserwacji tzw efektu dopplera czyli ugięciu długości fali świetlnej (fali elektromagnetycznej) w kierunku podczerwieni.
Taak.. studia nie poszły na marne![]()
Nie rozpedzaj sie tak, bo to nie do końca prawda, tutaj bardziej chodzi o mikrosoczewkowanie grawitacyjne, ruch innych ciał w pobliżu, dyski akrecyjne, czy czasami jetyJuż Cie koffam![]()
Niekoniecznie, to tylko hipoteza, nawet nie teoriaSpokojnie, naukowcy dojdą i do tego. Przecież z czarnymi dziurami, tymi na forum i tymi w kosmosie to też teoretyzowano czy istnieją. Aż w końcu znaleziono sposoby na ich obserwację, zarówno na forum jak i w kosmosie haha.
Dajmy naukowcom dojść.. ekhem miałam na myśli dajmy im dojść do konkretnych wniosków aby odkryli metodę obserwcji również tych parujących dziur.
Zarówno na forum jak i w kosmosie![]()
Ja tam konczyłem podstawówkę, nie geografięProponuje zmienić nazwę tego działu na; Podstawy Fizyki dla Zoolubnych.
Trzecia zasada zoomikiIlość energii wydzielanej na skutek tarcia czterech pośladów (cztery dziewczyny biorą w tym udział - pamiętajmy) o cztery psie czerwone szminki jest odwrotnie proporcjonalna do energii wydzielanej przez parujące czarne dziury (na forum i te w kosmosie) w przedziale czasu ustawionym na połowiczny okres rozpadu radioaktywnego cezu, który stosuje się w bardzo dokładnych zegarach atomowych.![]()
To jakie sa 1 i 2.Trzecia zasada zoomiki![]()
Pytaj Meg, ja tu tylko liczęTo jakie sa 1 i 2.
Trzecia zasada zoomiki
Nie czterech, pośladków jest osiem, po dwa na osobę.
Masakra, weź oblicz ruch tyłu ciał, w przestrzeni nieinercjalnej.
No tak poślady są dwaSorki zapomniałam podnieść poślady (nie swoje ale dziewczyn) do kwadratu. Wtrąciła mi się drobna entropia w obliczenia.
Chciałeś napisać WĘZŁOWANIA. Wprowadziłam erratęSiła wiązania jest wprost proporcjonalna do długości stania.
Tak, dokładnie to chciałem napisaćChciałeś napisać WĘZŁOWANIA. Wprowadziłam erratę![]()
A ja nie raz. I zdarzały się osoby co umiały to udowodnićOd razu konto zweryfikowane, sweet
Swoją drogą to nie słyszałam nigdy o rodzinnym seksowaniu z czworonogami, to musi być jakiś wyższy level stowarzyszenia Zeta.
I cyk był by ban.Na zdrowie ... a teraz idę gdzieś się zaszyć z zazdrości ...
P.S. Taką historię warto by jakoś poszerzyć, pociągnąć dalej, nic lub niewiele się tu działo, przez pół roku, a ja myślę, że społeczność poczytałaby jak to wszystko się stało ... jak najlepsze romansidło, bo grupowo mamy wypieki na twarzy - tak myślę![]()
Teoria strun upadła w latach 90To co jeszcze teoria strun i idziemy spać? Gdyby w szkole zamiast religii były lekcje ekhm seksu to fakultet z zoodynamiki byśmy już pozaliczali![]()
Były już tu gorsze pod moim adresem równieżnie mam na myśli Twojego wpisu, tylko te:
"familijne orgie, zoo agroturystyka, aż mi się śrubki w okularach poluzowały, to powinno wylądować w dziale z żartami"
"Jak w piosence Cypisa- Józef FritzelKolego no fajny masz nick i zdrowo pogrzane pod czachą ale życzę Ci powodzenia
"
jak dla mnie te wpisy są obraźliwe i szydercze